Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αριστοτέλης Σπανιάς: Μήπως έφτασε η ώρα ;;;

Πριν λίγες μέρες εστάλη στις δομές υγείας έγγραφο που ακυρώνει τους διορισμούς γιατρών ενώ αυτοί είχαν κριθεί και περίμεναν μέρα με τη μέρα το διορισμό τους. Λόγω των έντονων προβλημάτων που προέκυψαν ο υπουργός δεσμεύτηκε μπροστά στον ΠΙΣ και στους προέδρους των ιατρικών συλλόγων να δώσει λύση.

Η λύση βέβαια ήταν ΑΜΕΣΗ. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

Προχθές πάλι εστάλη ένα άλλο έγγραφο όπου έπρεπε οι γιατροί να διαλέξουν τον ασφαλιστικό φορέα που ήθελαν να ασφαλιστούν εκτός από το δημόσιο και φυσικά να τον πληρώνουν μόνοι τους! Σήμερα έρχεται άλλο έγγραφο που ακυρώνει το χτεσινό και αναφέρει ότι δεν θα αλλάξει τίποτα !!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ στη διοίκηση στο χώρο της υγείας που δρομολογειται μεθοδικά. Δομές που καταρρέουν μέρα με τη μέρα με ένα έμψυχο δυναμικό που εξαντλείται και αργοπεθαίνει! Είναι μόνο αυτό όμως που αργοπεθαίνει; Ας δούμε τώρα τη σοβαρότητα που οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ. ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΕΙ. ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Σάββατο 17/12/2016
aristotelis spanias

Αριστοτέλης Σπανιάς
Γενικός Ιατρός – Αντιπρόεδρος ΙΣΚ
Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Υπηρέτες των δανειστών

Next Article

Ο Στέλιος Αναστασόπουλος για το δρόμο Πετροχώρι-Κουμπουριανά-Καρυά

Related Posts