Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δέσμευση Ν. Παππά για κάλυψη του Δήμου Αργιθέας με τηλεοπτικό σήμα ως το τέλος του 2017

Δέσμευση Ν. Παππά για κάλυψη του Δήμου Αργιθέας με τηλεοπτικό σήμα ως το τέλος του 2017

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την πρόθεση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, να επεκτείνει την εφαρμογή του προγράμματος για την επιδότηση δορυφορικής τηλεόρασης σε περιοχές της χώρας που δεν καλύπτονται από το ψηφιακό σήμα της Digea, ως το τέλος του 2017.

Η σχετική αναφορά του κ. Νίκου Παππά έγινε κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σε απάντησή του για το γνωστό πρόβλημα με τη Digea και σε περιοχές των Γρεβενών, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα «λευκής περιοχής» το δήμο Αργιθέας, ο οποίος παραμένει πλήρως αποκλεισμένος σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό σήμα.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας, Λάμπρος Τσιβόλας, δήλωσε σχετικά:

«Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, νιώθουμε κι εμείς ως πολίτες ίσοι με τους υπόλοιπους Έλληνες. Αναμένουμε την τελική λύση του προβλήματος που έχει προκύψει από τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή και ελπίζουμε το “μαύρο” να αποτελεί –πολύ σύντομα- μια κακή ανάμνηση για τους Αργιθεάτες. Με την απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, ευελπιστούμε να ανοίξει ο δρόμος για την εφαρμογή και άλλων πολιτικών υπέρ των κατοίκων των ορεινών περιοχών της Ελλάδας».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα, που έχει προκύψει με τη Digea, μέσω υπομνήματος του δημάρχου Αργιθέας κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ν. Παππά στο Νομό Καρδίτσας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές Σπύρο Λάππα, Χρυσούλα Κατσαβριά και Παναγιώτα Βράντζα για την ανάδειξη του ζητήματος, καθώς και τον συμπατριώτη μας, σύμβουλο του υπουργού Ν. Παππά, Κωνσταντίνο Αγόρη για την προώθηση του δίκαιου αιτήματός μας.




Total
0
Shares
Previous Article

Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης: Συγχαρητήρια επιστολή για την 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών

Next Article

Το νερό Θεόνη χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας Δ. Βανδή - Ε. Παπαρίζου

Related Posts