Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απ Κολοκύθας: Εμείς οι νέοι εγγυόμαστε το διαφορετικό και το καινούριο

 

Εμείς οι νέοι άνθρωποι μπορούμε να παραμείνουμε διαφορετικοί, ειλικρινείς αλλά κυρίως αληθινοί. Μαζί μπορούμε να κάνουμε αρκετά βήματα μπροστά, βήματα που δεν έγιναν ποτέ λόγω αδράνειας. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρέπει να φοβάστε να δώσετε την ψήφο σας σε νέους ανθρώπους (είτε ηλικιακά, είτε σε όσους κατέρχονται για πρώτη φορά υποψήφιοι) αλλά να φοβάστε να δώσετε την ψήφο σας σε αυτούς τους «κουρασμένους έμπειρους σωτήρες» που τους βλέπουμε τα τελευταία έτη να ασχολούνται με τα κοινά, χωρίς όμως να προσφέρουν. Ψηφίστε αυτή τη φορά όχι με προσωπικά οφέλη αλλά με κριτήρια για το μέλλον της νέας γενιάς.

Δεν πρέπει να δώσουμε άλλη ευκαιρία σε αυτούς που βρέθηκαν είτε από την πλευρά της συμπολίτευσης, είτε από την πλευρά της αντιπολίτευσης στο Δήμο Καρδiτσας και με την παρουσία τους οδήγησαν το δήμο σε φθίνουσα πορεία.

Ήρθε η ώρα να ψηφίσετε νέα, ικανά και προπάντων δραστήρια άτομα, τα οποία έχουν την δυνατότα να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις που παρουσιάζονται στον Δήμο Καρδiτσας.

Ψηφίστε νέους ανθρώπους που θα συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια και ανθρώπους αδιάφθορους, καθαρούς με όρεξη για δουλειά για τον τόπο μας, να διώξουμε επιτέλους τα «λαμόγια» του κάθε κόμματος, αρκετά δυνάστευσαν και κατέστρεψαν αυτόν τον τόπο. Πρέπει να γίνει δυνατό ξεσκαρτάρισμα. Και μόνο αν υπάρξει ευρύτατη ανανέωση μπορούμε να πετύχουμε εξυγίανση του χώρου της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ψηφίστε νέα πρόσωπα, πιο χάλια από όσοι είμαστε δεν μπορούμε να γίνουμε!!!

Η επιλογή είναι δική σας αλλά προκειμένου να μην πάτε να ψηφίσετε και να έχουμε μεγάλη αποχή καλύτερα να ρίξετε μια συνειδητοποιημένο ψήφο σε ανθρώπους άξιους και ικανούς που θέλουν να αλλάξουν τον τόπο μας προς το καλύτερο. Ο καθένας και όλοι μαζί είμαστε συμμέτοχοι σε μια κοινωνία που ψάχνει την ταυτότητα της και τον δρόμο της.

Απόστολος Κολοκύθας




Total
0
Shares
Previous Article

Κώστας Τσιάρας: Ο κ. Τσίπρας έσπειρε ανέμους, θα θερίσει θύελλες

Next Article

Ενημέρωση για τον οργανισμό καραντίνας Xylella fastidiosa