Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Από το Στόμα στο Χαρτί: Μια ξεχωριστή συνάντηση στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου

Τη Δευτέρα 27-11-2017 επισκέφτηκε τη Βιβλιοθήκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατσαβριά συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της και τον Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης κ. Α. Γκαγκά.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της δώρισε στη Βιβλιοθήκη αντίτυπα του βιβλίου «Από το Στόμα στο Χαρτί» που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η ίδια. Το βιβλίο περιέχει τσιγγάνικα παραμύθια και για την έκδοσή του, από τη Βουλή των Ελλήνων, συνεργάστηκαν διακεκριμένοι συγγραφείς και εικονογράφοι. Τα παραμύθια θα παρουσιαστούν στη Δημόσια Βιβλιοθήκη με την παρουσία της κ. Κατσαβριά και συγγραφέων στο επόμενο διάστημα.

Όμως ο τίτλος του βιβλίου συνάδει και με το περιεχόμενο της επίσκεψης της κ. βουλευτή στο χώρο μας αφού πραγματικά όσα ειπώθηκαν με το στόμα καταγράφηκαν στο χαρτί από την ίδια ώστε να αποτελέσουν προτεραιότητά της.

Η Προϊσταμένη και το προσωπικό ξενάγησαν την κ. Κατσαβριά στους χώρους της βιβλιοθήκης και εξέφρασαν προβληματισμούς και σκέψεις γύρω από την εύρυθμη λειτουργία της. Η κ. Κατσαβριά άκουσε με προσοχή όσα ειπώθηκαν και με την πείρα των 30 χρόνων παρουσίας της στους χώρους των βιβλιοθηκών μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές και πρακτικές λύσεις.

Η ίδια μας δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό μας και θα στηρίζει το έργο μας με κάθε τρόπο. Η συνεργασία μας θα είναι δεδομένη και εποικοδομητική.

Την ευχαριστούμε

Από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη

tsigganika paramithia




Total
0
Shares
Previous Article

Αίτημα για Φυσικό Αέριο και στην Πύλη

Next Article

Εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ατόμων με αναπηρία

Related Posts

Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο
Διαβάστε περισσότερα

Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο

Το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας υποδέχτηκε με χαρά και φιλόξενη διάθεση το Γυμνάσιο της Πάτμου