Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Από το Μουζάκι στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική βόλεϊ Παμπαίδων!

Η Εθνική στην Κωνσταντινούπολη είναι στον ίδιο όμιλο με Μαυροβούνιο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

 

Με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της η Εθνική Παμπαίδων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη 24-28 Ιουλίου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αποτελούμενο από 18 νεαρούς παίκτες, προετοιμάζεται στο Μουζάκι από την Πέμπτη 5 Ιουλίου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μπακοδήμο να δηλώνει ικανοποιημένος από το επίπεδο των διπλών καθημερινών προπονήσεων. «Τα παιδιά δείχνουν διάθεση και θέληση και αυτά τα στοιχεία είναι πολύ θετικά για τη δουλειά που κάνουν. Ανταποκρίνονται στις προπονήσεις και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε είτε μέσω του Βαλκανικού πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπολης, είτε μέσω της δεύτερης ευκαιρίας του Ιανουαρίου να προκριθούμε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που είναι και ο βασικός μας στόχος» σχολιάζει στο www.volleyball.gr.

Η Εθνική στην Κωνσταντινούπολη είναι στον ίδιο όμιλο με Μαυροβούνιο, Βουλγαρία και Ρουμανία. Η πρώτη ομάδα του Βαλκανικού πρωταθλήματος παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πηγή: karditsasportiva




Total
0
Shares
Previous Article

KEA: Την επόμενη Παρασκευή η πληρωμή σε 293.000 δικαιούχους

Next Article

Συνελήφθη 39χρονος στα Τρίκαλα για καλλιέργεια κάνναβης