Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Από το αφήγημα (κατά Φάμελο) του Αχελώου στα μυθιστορήματα του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σωτήρη Κουλοκτσή, Ιατρού Καρδιολόγου, Στελέχους της Ν.Δ.

Μόνο ως ύβρις απέναντι στον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας, αλλά και απέναντι σε όλους τους Έλληνες μπορεί να εκληφθεί η ανερμάτιστη και επιπόλαια πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, για τη στάση τους στο τεράστιας σημασία έργο του Αχελώου.

Ύβρις, γιατί ήδη έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του Ελληνικού λαού για να προχωρήσει ένα έργο που μόνο αναπτυξιακά μπορεί να λειτουργήσει για όλη τη χώρα. Ένα έργο που θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης υδατικών πόρων για τον αγροτικό τομέα της Θεσσαλίας, που θα βοηθήσει σημαντικά να εμπλουτιστούν τα υπόγεια ύδατα και που θα παράγει μεγάλη ποσότητα «πράσινης» και ουσιαστικά αειφόρας ηλεκτρικής ενέργειας.

Η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων αυτό το μεγάλο έργο και μιλούν για μικρά φράγματα και λιμνοδεξαμενές που ΘΑ κατασκευάσουν. Όμως γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι το σχέδιο τους είναι ανέφικτο καθώς ούτε σοβαρές μελέτες υπάρχουν για όλα αυτά τα έργα, αλλά πολύ περισσότερο δεν υπάρχουν χρήματα. Και αντί να σοβαρευτούν τα στελέχη της κυβέρνησης και να αλλάξουν στάση, προχωρώντας το έργο του Αχελώου (για το οποίο φέρουν τεράστιες ευθύνες που «κόλλησε» καθώς δικά τους στελέχη ξημεροβραδιαζόταν έξω από τις αίθουσες του ΣτΕ και στην Ε.Ε. και με αλλεπάλληλες προσφυγές το σταματούσαν) μας σερβίρουν ένα ωραίο παραμύθι για φράγματα και λιμνοδεξαμενές.

Δεν πρόκειται να τους περάσει. Τους λέμε πως ο Θεσσαλικός λαός γνωρίζει καλά το παιχνίδι που παίζουν. Επιχειρούν να θέσουν ταφόπλακα σε ένα μεγάλο έργο και να ρίξουν στάχτη στα μάτια λέγοντας ότι δεν θα φτιάξουν μεν τον Αχελώο, αλλά έχουν τη λύση. Είναι η γνωστή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ άλλα να λέει και άλλα να κάνει. Οργανώνουν ένα ολόκληρο συνέδριο στην ουσία για να ανακοινώσουν την ματαίωση του Αχελώου.  Τους λέμε λοιπόν ξεκάθαρα πως αν όπως είπε ο κ. Φάμελος ο Αχελώος είναι ένα αφήγημα που τελείωσε, το δικό τους είναι ένα κακογραμμένο μυθιστόρημα στο οποίο σύντομα θα θέσει τέλος ο Ελληνικός λαός.




Total
0
Shares
Previous Article

Τι πρέπει να γνωρίζεται για το πετρέλαιο θέρμανσης

Next Article

Αχελώος – Όταν η λογική και οι ανάγκες θυσιάζονται στο βωμό της μικροπολιτικής

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…