Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Από αύριο Τρίτη οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Οι εγγραφές για το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου ξεκινούν από Τρίτη 13/09/2016 έως Παρασκευή 23/09/2016 και ώρες 10:00 – 13:00 στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου.

Περισσότερες πληροφορίες  από την υπάλληλο κ. Κοτρώτσιου Ελένη στο τηλ: 2445042850 καθημερινά  ώρες 10:00 – 13:00, στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου.

Το Δημοτικό μας Ωδείο είναι αναγνωρισμένο από το κράτος (ΦΕΚ ΙΔΡΥΣΗΣ 1818/Β/2-9-2009) και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών, με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, που οδηγούν σε αναγνωρισμένα και έγκυρα πτυχία.

Διδάσκονται όλα τα σύγχρονα μουσικά όργανα (πιάνο – βιολί – κιθάρα – φλάουτο – κρουστά – σαξόφωνο ηλεκτρική κιθάρα κ.α.)   καθώς και παραδοσιακά όργανα (μπουζούκι – κλαρίνο – λαούτο – μπαγλαμάς παραδοσιακά κρουστά κ.α.). Επίσης συγκροτούνται τμήματα προπαιδείας για παιδιά 4-7 ετών, τμήματα για υποχρεωτικά και ανώτερα θεωρητικά, ειδικά τμήματα ταχύρρυθμης εκμάθησης ενηλίκων καθώς και τμήματα προετοιμασίας για την εισαγωγή στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Η διοίκηση του Ωδείου πιστεύοντας στην κοινωνική πολιτική που πρέπει να ασκεί η Κοινωφελής Επιχείρηση, συνεχίζει και φέτος να διατηρεί χαμηλά δίδακτρα και εύχεται σε όλα τα παιδιά καλό ξεκίνημα και καλή σχολική χρονιά!

Το γραφείο τύπου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα Τσιάρα για την νέα σχολική χρονιά

Next Article

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Μουζακίου

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…