Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απόστολος Κολοκύθας: Ας αντιδράσουμε επιτέλους, είναι καθήκον όλων μας

  Πολλοί φίλοι και πολλοί συνάνθρωποι μου ανήκουν σε διαφορετικά πολιτικά δρώμενα…. Τους αγαπώ όλους το ίδιο…..Αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να τους διαγράψω από τη ζ…ωή μου γιατί πάνω απ όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

Το κοινό καλό της χώρας είναι υποχρέωση όλων μας !!!!!

Εάν λοιπόν οι περισσότεροι από εμάς μένουν αποστασιοποιημένοι από την ήδη υπάρχουσα καταστροφή εαν άλλοι επαναπαύονται στην όλη κατάσταση , οτι τα πράγματα πάνε καλά είναι γελασμένοι οικτρά !!!!!! Είναι υποχρέωση και καθήκον μας για τους προγόνους μας,για εμάς και τους απογόνους μας να αντιδράσουμε !!!!

Να βγούμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε την αξιοπρεπή επιβίωση μας…..οι περισσότεροι από εμάς δεν ήθελαν μια θέση στο δημόσιο ήθελαν να είναι αυτοδημιούργητοι !!!!!!

Επέλεξαν λοιπόν να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες,επιστήμονες,καταστηματάρχες,αυτοκινητιστές και αλλά πολλά ….. Αυτούς χτυπάνε ανελέητα αυτή τη στιγμή τα μέτρα αυτά ( ασφαλιστικό φορολογικό κα )….. Γιατί να μην αντιδράσουμε ;;;;; Είναι ζήτημα ζωής και επιβίωσης !!!!! Γιατί να ζήσουμε μια ακόμη γενοκτονία ;;;;; Γιατί να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον για ένα κομμάτι ψωμί ;;;;;

Γιατί τα παιδιά μας κι εμείς ακόμα να ζήσουμε αυτά που έζησαν οι δικοί μας στην κατοχή και όχι μόνο ;;;;;

kolokithas apostolos

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

Πολιτευτής Νομού Kαρδίτσας

ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Κώστας Τσιάρας: Ανεκμετάλλευτα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της παραγωγής μας

Next Article

Αναβλήθηκε η ημερίδα της ΠΕΔ για το θρησκευτικό - προσκυνηματικό τουρισμό

Related Posts