Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απόστολος Βελαέτης : Βραβείο GOLD στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μελιού LONDON HONEY AWARDS

velaetis.1

Τον συναντάμε ανελλιπώς κάθε Σάββατο στη Δημοτική Αγορά Μουζακίου…

Δεκαετίες τώρα μας προμηθεύει με αγαθά της μάνας γης, ντόπια και παραγωγής του.

Είναι Καλαμπακιώτης, αλλά για μας που επισκεπτόμαστε τη Σαββατιάτικη Λαϊκή Αγορά στο Μουζάκι Καρδίτσας και συνομιλούμε μαζί του ή προμηθευόμαστε από αυτόν τσάγια, κηραλοιφές, χαμομήλια, φασόλια, μήλα, καθώς και μέλι με τα παράγωγά του…είναι δικός μας άνθρωπος.

Πρόκειται για τον Απόστολο Βελαέτη που μεγαλώνει γενιές και γενιές χρόνια τώρα με το περίφημο μέλι του…Τόσο περίφημο που πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και βραβεύθηκε διεθνώς στον φετινό Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μελιού LONDON HONEY AWARDS που γίνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να πάρει το βραβείο GOLD στην κατηγορία του QUALITY AWARDS , δικαιώνοντας και την φήμη του που το θέλει να είναι το ποιοτικότερο της ευρύτερης περιοχής  της Καλαμπάκας και όχι πλέον μόνο.

«Χρυσό» το μέλι του κυρίου “ΒΕΛΑΕΤΗ” τόσο στο χρώμα, την εξαιρετική ποιότητά του όσο και στην θέση που κέρδισε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό .

Χρυσός άνθρωπος και ο κ. Απόστολος περί ου ο λόγος που μας έκανε τη τιμή να χαμογελάσει στον φωτογραφικό φακό μας καμαρώνοντας δικαίως την παγκόσμια διάκρισή του.Ένα από τα ποιοτικότερα μέλια του κόσμου παράγεται στην Καλαμπάκα….Παντού Θεσσαλία, παντού Ελλάδα!

Θερμά συγχαρητήρια και εις ανώτερα  κ. Βελαέτη Απόστολε…. του μελιού ανά τον κόσμο!!!

Ιωάννα Κρίκου

meli velaeti

velaetis

velaetis.1

 




Total
0
Shares
Previous Article
ekpaidefsi

ΠΑΜΕ: Σαρωτικό νομοσχέδιο για την Ιδιωτική Εκπαίδευση! Να αποσυρθεί εδώ και τώρα!

Next Article
elati

Πωλούνται… βίλες στην Ελάτη