Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποκλειστικά στο Mouzakinews ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Γερονικολού και η Μιμή Ντενίση

keramario diasimoi stathis Petros Ziogas

 Παρέα με την Μιμή Ντενίση, που αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Κανάλια και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο mouzakinews.gr, o φωτογραφικός μας φακός συνέλαβε την Κυριακή το μεσημέρι, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού παρέα με τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη και την οικογένειά του, σε γνωστή οικογενειακή ταβέρνα της περιοχής.

Την παρέα συμπλήρωσαν ο Σωτήρης Πολύζος , ο Χρήστος Νέζος και η Νατάσα Μπαρμπουνάκη, στενή συνεργάτιδα της Μιμής Ντενίση επί σειρά ετών.

Ευδιάθετοι και ενθουσιασμένοι με την περιοχή μας, γεύτηκαν τοπικά αδέσματα και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο για τα χωριά που επισκέφτηκαν και τους ανθρώπους που γνώρισαν εκεί. Μάλιστα η Κατερίνα Γερονικολού και ο Χρήστος Νέζος, λίγο πριν αναχωρήσει ολόκληρη η παρέα για Αθήνα, επισκέφτηκαν την Βατσουνιά και έμειναν έκπληκτοι με την ομορφιά του χωριού.

Φεύγοντας, δήλωσαν στο mouzakinews πως για εκείνους ο Δήμος μας αποτελεί πια αγαπημένο προορισμό και πως ανυπομονούν να επιστρέψουν σύντομα για να ανακαλύψουν περισσότερα χωριά και ένα μοναδικό χειμερινό τοπίο.


photos by Πέτρος Ζιώγας (instagram account @peterziogas)

keramario diasimoi stathis Petros 5

keramario diasimoi stathis Petros 4

keramario diasimoi stathis Petros 2

keramario diasimoi stathis Petros

photos by Πέτρος Ζιώγας (instagram account @peterziogas)




Total
0
Shares
Previous Article
periodiko Karditsaepimenoume

ΕπιΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Next Article
aimodosia 860

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Σοφάδων: «Δίνουμε αίμα – Δίνουμε ΖΩΗ»