Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αποκαθίστανται ζημιές από τις θεομηνίες στην Π.Ε. Τρικάλων

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.573.400,00 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε ότι πέρα από την χρησιμότητα των έργων στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, συντηρούνται – δημιουργούνται θέσεις εργασίας και πέφτει χρήμα στην πραγματική οικονομία σε μια δύσκολη περίοδο. Αναλυτικά τα έργα:

– Έγκριση του Διαγωνισμού για την ανάθεση κατασκευής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016 : 1 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 2. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ 3. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.599.000,00 € (με ΦΠΑ).

–  Έγκριση του Διαγωνισμού για την σύναψη σύμβασης κατασκευής, του έργου : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΟ 7-9-2016 ΕΩΣ 10-9-2016 Α. ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ» συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000,00 € (με ΦΠΑ).

– Έγκριση του Διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Π.Ε ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2016», συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00 € (με ΦΠΑ).

– Έγκριση και  Κατακύρωση του Διαγωνισμού «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων – Έτους 2017», προϋπολογισμού 74.400,00 € (με ΦΠΑ).




Total
0
Shares
Previous Article

Καταγγελία της Περιβαλλοντικής Οικολογικής Παρέμβασης Μουζακίου-Παμίσου-Ιθώμης, Νομού Καρδίτσας

Next Article

Τοποθέτηση της κ. Χρυσούλας Κατσαβριά για την Ανώτατη Εκπαίδευση

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…