Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων σε τρεις αγώνες στη Θεσσαλία

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (25-09-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (27-09-2015), ημέρα Κυριακή και ώρα 16:30, μεταξύ των ομάδων ΠΥΡΑΣΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ- ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (25-09-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο γήπεδο AEL FC ARENA, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (26-09-2015), ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (25-09-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. στο Δημοτικό Γήπεδο Οιχαλίας Τρικάλων, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (27-09-2015), ημέρα Κυριακή και ώρα 16:30, μεταξύ των ομάδων Α.Ε. ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε., για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.




Total
0
Shares
Previous Article

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μύλου των Ξωτικών

Next Article

Συναυλία αγάπης για την Ασπασία στο Παυσίλυπο

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…