Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απάντηση της Διοίκησης του Δήμου Μουζακίου στην επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. κ. Παρασκευής Ντούρβα

Πραγματικά, αδυνατούμε να εξηγήσουμε τον ιδιαίτερα τεταμένο χαρακτήρα των πρόσφατων δημοσιευμάτων της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μουζακίου κας Παρασκευής Ντούρβα για την ΔΗΚΕΔΗΜ! Παράλληλα, μεγάλη έκπληξη προκαλεί η ξαφνική εξύψωση της επιστημονικής της επάρκειας, αλλά και η επισήμανση των αυτοδιοικητικών αξιωμάτων και γνώσεων που κανείς δεν αμφισβήτησε ότι διαθέτει!

Ίσως η ίδια να πιστεύει ότι με αυτή την προκλητική συμπεριφορά, αλλά και τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον της προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΜ κας Φανής Τσιρογιάννη και του Δημάρχου κ. Γιώργου Κωτσού, μπορεί να πείσει τους δημότες για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εξαπολύει εναντίον τους. Το αποτέλεσμα ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που επιδιώκει!

Τέτοιου είδους επιδείξεις ακραιφνούς λαϊκισμού στον τύπο, προκαλούν την αποστροφή των δημοτών μας, καθώς έχουν ιδίαν άποψη για τα έργα και τις ημέρες της Δημοτικής Αρχής στον Δήμο Μουζακίου την τελευταία 15ετία, μα και για την επάρκεια και τον χαρακτήρα κάθε παλιού, η νέου υποψηφίου Δημάρχου και δημοτικού συμβούλου!

Εξοργίζονται δε ακόμη περισσότερο, όταν μαθαίνουν πως η εκπρόσωπός τους στην «αντιπολίτευση» του Δήμου, έχει ξεπεράσει τα όρια αυταρχικότητας, ζητώντας την παραίτηση ενός – προτεινόμενου από τη δικιά της παράταξη – διοικητικού στελέχους, διότι τόλμησε να αμφισβητήσει την εντολή της και να «σφραγίσει» με την ψήφο του την ομοφωνία μιας απόφασης!

Η κοινωνία μας αντιμετωπίζει πολλά και μεγάλα προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης διαρκείας που βιώνει η χώρα και είναι βέβαιο ότι δεν ανέχεται από εμάς που ασκούμε διοίκηση, να παίζουμε στην πλάτη της οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια!

Γι’ αυτό, συστήνουμε στην κα Ντούρβα να αλλάξει την πολιτική της θεώρηση, να ρίξει το τείχος που δημιούργησε απέναντι στην Δημοτική Αρχή και να προχωρήσει στον καθορισμό μιας νέας στάσης στα κοινά, η οποία θα βασίζεται πρωτίστως στην γόνιμη κριτική, προτείνοντας λύσεις για τα ζητήματα των δημοτών!

Από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία διάθεση να χαθεί πολύτιμος χρόνος σε ανούσιες δημόσιες αντιπαραθέσεις, ή σε προσωπικές πολιτικές «βεντέτες», διότι ο τόπος μας σήμερα όσο ποτέ, έχει ανάγκη μόνο από αποτελεσματικές συνεργασίες για το παρόν και οραματικές προτάσεις για το μέλλον!

Η Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου αναζητούσε πάντα την ουσιαστική συνεργασία όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της περιοχής, προκειμένου να αυξήσει την παρεμβατική ισχύ του στην κεντρική εξουσία και να μεγιστοποιήσει τα οφέλη των δημοτών. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί με επιμονή και υπομονή ελπίζοντας ότι, τελικά θα υπάρξουν ευήκοα ώτα για κοινή διεκδίκηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων που χρειάζεται ο Δήμος μας!




Total
0
Shares
Previous Article

Φιλικό τεστ με Έσπερο Λαμίας για τον ΑΣΚαρδίτσας

Next Article

Ολοκληρώθηκε η διανομή φρούτων στο Μουζάκι