Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απάντηση στο γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας από το Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση στο γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σχετικά με τις Εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας εξεδόθη η ακόλουθη απάντηση με αφορμή ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σχετικά με τις Εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος:

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας τηρώντας απαρεγκλίτως το πρωτόκολλο, απέστειλαν σε όλους τους βουλευτές, μεταξύ αυτών και στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, σχετικές προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος. Οι προσκλήσεις εστάλησαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Άννα Βαγενά και Νίκο Παπαδόπουλο.

Για το αληθές της ιστορίας σας παραθέτουμε και τα σχετικά αποδεικτικά αποστολής καθώς και την έγγραφη απάντηση που έλαβε η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την κ. Βαγενά:

apantisi-syriza

Είναι απορίας άξιο λοιπόν για ποιο λόγο διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας από τη στιγμή που τόσο η κ. Βαγενά (όπως ξεκάθαρα φαίνεται από την απάντησή της) είχε λάβει την πρόσκληση, όσο και ο κ. Παπαδόπουλος είχε ενημερωθεί και μάλιστα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπηρεσία μας για να διευκρινίσει πως δε θα καταστεί δυνατό να παραστεί.

Από το Γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Σε τι τιμή αναμένεται να διακινηθεί το πετρέλαιο θέρμανσης...

Next Article

Σημαντική η προσφορά του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου του Δήμου Καρδίτσας