Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απάντηση στην επιστολή του κ. Παππά σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των ΕΛΤΑ

Επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Βύρων Παππάς προς τον Υπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων κο Χρήστο Σπιρτζή σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των ΕΛΤΑ ν. Καρδίτσας. Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας έγινε κατά το τελευταίο διάστημα αποδέκτης παραπόνων από επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα των ΕΛΤΑ του νομού τις απογευματινές ώρες, όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Έπειτα από επικοινωνία με το κατάστημα Καρδίτσας πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχουν απογευματινές βάρδιες, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν σε ώρες που τα καταστήματά τους είναι κλειστά.

Όπως γνωρίζετε μέσω των ΕΛΤΑ εκτός των άλλων οι επιχειρηματίες πληρώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους, τις οφειλές τους στη ΔΟΥ, διεκπεραιώνουν εμπορικές συναλλαγές κλπ.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε να εξετάσετε το αίτημα μας, να επανέλθει η λειτουργία των καταστημάτων ΕΛΤΑ τις απογευματινές ώρες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών και την  έγκαιρη πληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών αλλά και την ενίσχυση των κρατικών εσόδων.

Βέβαιοι ότι θα εξετάσετε το αίτημά μας με προσοχή, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος
ΒΥΡΩΝ ΠΑΠΠΑΣ

Η απάντηση στην επιστολή του κ. Παππά:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΤΑ ΑΕ_1ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΤΑ ΑΕ_2




Total
0
Shares
Previous Article

16η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας: Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων

Next Article

"Το Παιχνίδι του Χρήματος" & "Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων" στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας