Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΟ Σελλάνων – Γ.Σ Αλμυρού η αναμέτρηση στο Μουζάκι

ao sellanon gs almurou 1

Μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου στις 13/10/2019 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ’  Έθνική.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ εναντίον Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Οι εργασίες που εκτελούνται στο γήπεδο του Προαστίου καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα υποχρεώνοντας τον ΑΟ Σελλάνων να χρησιμοποιήσει το Στάδιο του Μουζακίου για τον Κυριακάτικο αγώνα στις 16.00.

Η επιλογή του γηπέδου δεν είναι τυχαία μιας και πέρασε όλα τα τεστ των ιθυνόντων του ΑΟ Σελλάνων οι οποίοι αποφάνθηκαν πως το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις προύποθέσεις για διεξαγωγή αγώνα Γ ‘Εθνικής.

Δεύτερη φορά που επιλέγεται το γήπεδο Μουζακίου για διεξαγωγή αγώνα μιας και πέρυσι οι Κυανόλευκοι φιλοξενήθηκαν στο ίδιο γήπεδο για την αναμέτρησή τους κόντρα στον ΑΟ Στυλίδας στον οποίο επικράτησαν με 2-0.

Στο επόμενο αγώνα νοκ- άουτ των Σελλάνων στα πλαίσια της Γ΄φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Καρδίτσας κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο των Καλογραιανών.

Όσο για το ματς εντός έδρας με τον Δία  Δίον στα πλαίσια του πρωταθλήματος , αν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Προάστιο θα διεξαχθεί στην έδρα τους,Ειδάλλως….Ίδωμεν.

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
egainia Mixail trikala

Εγκαίνια νέου Super Market «ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ» στα Τρίκαλα

Next Article
korasides3 1

Νίκη με ανατροπή για τις"ΜΙΚΡΕΣ" του Μουζακίου