Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΟ Κρανέας – ΑΟ Αγναντερό… Δύο από τους μεγάλους νικητές της 5ης αγωνιστικής

ao kraneas1 1

 

ΑΟ Κρανέας – Αστέρας Δασοχωρίου 3-1

Έντονοι πανηγυρισμοί στην Κρανιά για την τρίτη  νίκη των ερυθρόλευκων.

Στο 19′ της αναμέτρησης  ο Μεσιακάρης έκανε το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε στο 27′ με τον Ραμαντάνη  για τον Αστέρα Δασοχωρίου  σκορ 1-1 που έκλεισε και το α’ ημίχρονο. Η ομάδα του Κώστα Γιαννέλου όμως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει .Εν δυνάμει επιθετική δεν χαρίστηκε στον Αστέρα και στο 52΄με το δεύτερο γκολ του Μεσιακάρη έδωσε προβάδισμα στον ΑΟ Κ. Η χαριστική βολή για το Δασοχώρι ήρθε με το τέρμα που σημείωσε ο Δ. Κανιούρας στο 79′. Τελικό 3-1 και οι ερυθρόλευκοι υπέγραψαν της δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πήραν το τρίποντο και στέφουν το βλέμμα στο επόμενο Σάββατο που θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλων Μακρυχωρίου στο σπίτι τους.

Θεσσαλικός Ματαράγκας – ΑΟ Αγναντερού 0-4 (ημ. 0-2)

Πέρασε από τη Ματαράγκα σίφουνας ο ΑΟ Αγναντερού παραβιάζοντας τετράκις της εστία της.Στο 16′ το σκορ για τον ΑΟ Αγναντερού άνοιξε ο Τσαρούχας, τρία λεπτά αργότερα με φάουλ ο Κεχαγιάς σημειώνει το δεύτερο γκολ που ήταν σκορ ημιχρόνου 0-2.

Στην επανάληψη τώρα ο Τσέλιος στο 61′ και Κανέλης στο 73′ σφράγισαν τη νίκη για την ομάδα του Χρήστου Μπαντζιά και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  με 13 πόντους.

Ιωάννα Κρίκου

φώτος από τον αγώνα ΑΟ Κρανέας – Αστέρας Δασοχωρίου

ao kraneas3

ao kraneas

ao kraneas1

ao kraneas2




Total
0
Shares
Previous Article
aemouzakiou aoprodromiakos 8

AE Moυζακίου: Επαγγελματική νίκη με υπογραφή....Γάτσιου! (video)

Next Article
dimitris papakostas

Ο Παπακώστας Δημήτρης στην 3η θέση στο Ferens Csaba Kanjza Serbia