Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΟ Κρανέας-ΑΟ Αγναντερού…Κάνουν παιχνίδι!

 

Ηρακλής Σοφάδων-ΑΟ Κρανέας

Με σημαντικές απουσίες θα ριχτεί στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους του Κώστα Γιαννέλου… ο Ηρακλής Σοφάδων.Αλλά στη θέση των απόντων Αδαμόπουλος, Κουτσόπουλος, Παπάς κάποιον άλλον αξιόλογο θα ρίξει στην αρένα ο Κώστας Τσίλιας…έχει καλές επιλογές άλλωστε.Έχει και καλή ψυχολογία μιας και πέρασε νικηφόρα από το Καππαδοκικό.

Ο ΑΟ Κρανέας προέρχεται από νίκη έναντι του Ταυρωπού και η απόδοσή του μπορεί να κολλήσει τον αντίπαλο στα …σχοινιά ανάλογα τη μέρα. Είναι εν δυνάμει επιθετική και καλοστημένη ομάδα και έχει μέχρι στιγμής αποδείξει πως  το ποδοσφαιρικό της γίγνεσθαι  είναι αρκετά αξιόλογο εντός και εκτός της έδρας της.

Τί κι αν παίζει στο σπίτι του ο Ηρακλής ;;;;;;

Oι ερυθρόλευκοι είναι άκρως επικίνδυνοι όταν ….απλά το ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ!

ΑΟ Αγναντερού -Μαυραϊκή  θα διεξαχθεί Κυριακή.

Αγώνας ντέρμπι…

Η ομάδα του Γιάννη Παφλιά πάει για το τρίποντο και το διεκδικεί  εντός έδρας …Έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία όταν με 4 γκολ υπέγραψε τη νίκη της έναντι του Πάμισσου Καλογραιανών την προηγούμενη αγωνιστική  μένοντας στην 2η θέση.

Και τώρα παίρνει στο κυνήγι την … κορυφή!

Η Μαυραϊκή δυσκόλεψε απίστευτα την ΑΣΑ την προηγούμενη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΚ 2019-20. Το έξυπνο κόντρα παιχνίδι τους είχε ως αποτέλεσμα να βάλει τους κιτρινόμαυρους  με τρία γκολ πίσω στο σκορ.Θυμίζω πως η ΑΣΑ επικράτησε της ομάδας των Σοφάδων με 3-4 σκορ στις καθυστερήσεις…..Αποτέλεσμα που πρέπει να προβληματίσει την ομάδα-θρύλο.

Η αξιόλογη Μαυραϊκή κοντράρεται την Κυριακή με την ομάδα του Γιάννη Παφλιά τον ΑΟ Αγναντερού και σίγουρα θα παράξει υπέροχο θέαμα μιας και τα δύο αντίπαλα δέη διαθέτουν πάθος, δύναμη και μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν το τρίποντο!

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
mpala1

ΑΕ Μουζακίου-ΑΟ Μαγούλας-ΠΑΣ Αργιθέας....Φύγαμε!

Next Article
epsk

Ορίστηκαν οι Διαιτητές της Α', Α1 και Β' Ερασιτεχνικής από την ΕΔ/ΕΠΣ Καρδίτσας