Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΟ Κρανέας… ΑΟ Αγναντερού….Βάλτο τέρμα!

podosfairo topiko mpala

ΑΟ Κρανέας – ΑΟ Καρδίτσας

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από ισοπαλία στους Σοφάδες.

Στο Σαββατιάτικο αγώνα της 12ης αγωνιστικής πάνε για το τρίποντο…μονόδρομος η νίκη και ..με το πέρας της επόμενης αγωνιστικής το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου που ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και για τις 14 ομάδες της Α’ ΕΠΣΚ θα κάνουν αποτίμηση της γενικότερης παρουσίας τους εντός του αγωνιστικού χώρου, θα μετρήσουν βαθμούς και θα αναλύσουν …αποτελέσματα και …εμπειρίες.

Παρεμβαίνουν οι εορτές των Χριστουγέννων, θα ξεκουραστούν θα χαλαρώσουν και ίσως λέω …ίσως διευρυνθούν όσον αφορά το ρόστερ…Ανακατατάξεις πάντως και προσθαφαιρέσεις λίγο πολύ θεωρούμε ότι θα συμβούν σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας.

Ο ΑΟΚ μαζεύει εμπειρίες. Ψάχνει μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα που να μην είναι υποχρεωτικά τελευταία …όμως δεν βλέπουμε πως μπορεί την προτελευταία αγωνιστική να γίνει αυτό με αντίπαλο τον ερυθρόλευκο κεραυνό…Ποιος ξέρει ;;;; ίσως μέχρι να τελειώσει ο πρώτος γύρος να κάνει και την έκπληξη ξεκολλώντας από τα χαμηλά στρώματα.

ΑΣ Αναγέννηση – Α.Ο Αγναντερού (Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε με σκορ 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική τον Απόλλωνα στο Μακρυχώρι ανασαίνοντας 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Οι «Βυσσινοί» του Γιάννη Παφλιά προέρχονται από ισοπαλία με τη Μαυραϊκή.

Ένας βαθμός τους χωρίζει προς το παρόν και θα κονταροχτυπηθούν στο Δημ. Στάδιο Καρδίτσας που προβλέπεται να το γεμίσουν…Ναι κυρίες και κύριοι είναι ντέρμπι.

Οι κιτρινόμαυροι  του Θάνου Θεοδώρου είναι παίχτες…έτοιμοι για όλα!

Έχουν άριστη ψυχολογία …βγήκαν παλικάρια από τις δύο δύσκολες τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μαυραϊκή και τον Απόλλων Μακρυχωρίου (και τα δύο παιχνίδια εκτός) και αυτό που επιδιώκουν είναι να βρουν γρήγορο γκολ για να ηρεμήσουν, να ανεβάσουν ψυχολογία και γιατί όχι;;; να καθαρίσουν από το α΄ημίχρονο το ματς.

Ο ΑΟ Αγναντερού είναι ποιοτική, έμπειρη και αντιστοίχως επιθετική ομάδα που θα ήταν φρικτό λάθος να την υποτιμήσεις. Οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι μέχρι στιγμής για την ΑΣΑ …Θεωρούμε!

Με λίγα λόγια…Ματσάρα ….ανάμεσα σε  δύο αξιόμαχα σύνολα και με ένθερμους φιλάθλους…ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
epsk

Oι διαιτητές των αγώνων της ΕΠΣΚ

Next Article
astynomia

Συνελήφθη 29χρονος για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου.