Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αξίζουν τον δίκαιο έπαινο της κοινωνίας μας

Οι συνεχείς επιτυχίες εν συνόλω των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, οι οποίες σχολιάζονται ευμενώς από τους συμπολίτες μας και ενισχύουν το αίσθημα ασφαλείας, μας υποχρεώνουν καθηκόντως να συγχαρούμε και να επαινέσουμε όλους τους Αστυνομικούς της τοπικής Αστυνομίας (Ασφάλεια, Τροχαία, Τάξη), οι οποίοι αγωνίζονται νυχθημερόν κατά της ποικιλόμορφης παρανομίας και εδραιώνουν τη νομιμότητα και τη δημόσια ασφάλεια και τάξη της κοινωνίας μας.

Οι Αστυνομικοί, παιδιά εργαζόμενα της κοινωνίας μας, θέτουν ως πρωταρχικό καθήκον τους τη διασφάλιση της έννομης τάξης και την αποθάρρυνση των ποικιλωνύμων κακοποιών με κίνδυνο πολλές φορές της σωματικής τους ακεραιότητας, αλλά και της ζωής τους.

Σχεδόν καθημερινά ο ημερήσιος έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος πληροφορεί την κοινή γνώμη για εξιχνιάσεις κλοπών, ληστειών, συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών κ.λπ. παραβατών του κοινού Ποινικού Δικαίου, συμβάλλοντας και αυτός με την αντικειμενική του πληροφόρηση στη διαμόρφωση θετικής γνώμης για την καθημερινή προσφορά και δράση της Αστυνομίας. Για την επιτυχία όμως της αποστολής της απαιτείται ο πολίτης να κατανοήσει όχι μόνο την αναγκαία παρουσία και προσφορά της, αλλά και να δίδει και αυτός την αναγκαία συνδρομή του για την επίτευξη του κοινού στόχου που είναι η συνεχής και αδιάλειπτη θωράκιση της κοινωνίας μας.

Το προληπτικό έργο της Αστυνομίας είναι αθόρυβο, αλλά θετικό, όπως αποδοτικό είναι και το κατασταλτικό της έργο, τα οποία και τα δύο δομούν και διαμορφώνουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Θερμά συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Βασ. Καραπιπέρη, ο οποίος είναι ο κύριος και βασικός συντονιστής της αποδοτικής λειτουργίας και δράσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της πόλης και του νομού μας, παρά τις υφιστάμενες αντικειμενικές αδυναμίες ως προς την έλλειψη του απαραίτητου και προβλεπόμενου προσωπικού.

ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ε.Α.

Δημήτριος Καλλιαντζής
Σεραφείμ Ζάχος
Σωτήριος Κόκκαλης
Γεώργιος Τσόγκας
Ελένη Αντωνίου




Total
0
Shares
Previous Article

Ασημίνα Σκόνδρα: Γιατί περιμέναμε κάτι διαφορετικό;

Next Article

1η Συνάντηση Νέων και Γονέων της Ενορίας των Αγίων Αναργύρων Κρανιάς Μουζακίου