Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝ.ΚΑ.: Υποβολή οικονομικών προσφορών

anka leader

Για την ανάθεση εργασιών συλλογής-μεταφοράς-επεξεργασίας αγρωστωδών & ξυλωδών υπολειμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος «Agrochains» 

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος “Εφοδιαστικές αλυσίδες πράσινων υπολειμμάτων για ενεργειακή αξιοποίηση- Agrochains”, που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (με κωδικό πράξης MIS 5031862), προτίθεται να αναθέσει εργασίες συλλογής-μεταφοράς-επεξεργασίας αγρωστωδών & ξυλωδών υπολειμμάτων.

Με βάση τα παραπάνω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς στην υποβολή οικονομικών προσφορών στα γραφεία της Αναπτυξιακής Καρδίτσας-Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 34-Καρδίτσα ΤΚ 43132- 1ος όροφος (γραφείο πρωτοκόλλου) έως την Πέμπτη 09/07/2020 και ώρα 15:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝΚΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-15:00 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/

Το Έργο “AgroChains” είναι συγχρηματοδοτούμενο ερευνητικό έργο, στο πλαίσιο της δράσης εθνικής εμβέλειας: «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.




Total
0
Shares
Previous Article
laiki sispeirosi

Πρόταση ψηφίσματος της Λαικής Συσπείρωσης στο περιφερειακό συμβούλιο για το χύμα τσίπουρο

Next Article
38o festival Karditsas slide

Αρχίζει σήμερα Τετάρτη με μια εντυπωσιακή βραδιά HIP-HOP το 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας