Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝ.ΚΑ.: Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου και προγραμμάτων

.

 Υποβολή οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου και προγραμμάτων, στα πλαίσια του έργου στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση προσφύγων στην Καρδίτσα σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε.

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα υποβολής οικονομικών προσφορών για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου και προγραμμάτων, έως την Παρασκευή 25/05/2018 και ώρα 15:00.  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝΚΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-15:00 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/

Το έργο υλοποιείται μέσω σύμβαση συνεργασίας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υλοποίηση του έργου «Accommodation and Assistance to asylum seekers and relocation candidates in Karditsa» (αρ. σύμβασης GRC01/2018/0000000148).

ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

anka prosfyges




Total
0
Shares
Previous Article

«Λίφτινγκ» στις σήραγγες Γκρόπας, Μεσοχώρας και Αγ. Κυριακής

Next Article

Ημέρες σταδιοδρομίας (CARREER DAYS) του ΣΔΕ Καρδίτσας.

Related Posts