Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝ.ΚΑ: Εκδήλωση ενημέρωσης για το LEADER στους Σοφάδες

clld leader sofades 1

 Η Ομάδα Τοπικής Δράσης ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Σοφάδων, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων (πράξεων) ιδιωτικού χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER, προσκαλεί τον Επιχειρηματικό Κόσμο του Δήμου Σοφάδων στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2019 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σοφάδων και ώρα 8:00 μμ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί αναλυτικά το περιεχόμενο της πρόσκλησης, οι προκηρυσσόμενες δράσεις – υποδράσεις, οι όροι επιλεξιμότητας και επιλογής των πράξεων, οι επιλέξιμες δαπάνες καθώς και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στήριξης.

Επισημαίνεται ότι, ενισχύονται έργα / επενδύσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, με χρηματοδότηση έως 65%,  στους τομείς:

  • της μεταποίησης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων,
  • του τουρισμού,
  • της βιοτεχνίας,
  • της παραγωγής ειδών μετά την 1η μεταποίηση,
  • του εμπορίου,
  • της παροχής υπηρεσιών,
  • της οικοτεχνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.anka.gr , www.agrotikianaptixi.gr , www.espa.gr, καθώς και στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, Καρδίτσα) στα τηλέφωνα: τηλ: 24410-42363, 26345 καθώς και στο e-mail: anka@anka.gr.


Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.

Εμπορικός Σύλλογος Σοφάδων




Total
0
Shares
Previous Article
ASK Gravas slide

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Με Δήμητρη Γράβα συνεχίζει ο Α.Σ.Κ.

Next Article
astinomiki katadioksi

Αστυνομική καταδίωξη στη Μαγούλα Καρδίτσας

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…