Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αντεπιτίθεται και ρολάρει η ΑΕ Λαζαρίνας!

 

Πέντε νίκες έχει πετύχει στη φετινή Β2 ΕΠΣΚ η ΑΕ Λαζαρίνας, εκ των οποίων οι τέσσερις στα τελευταία έξι παιχνίδια!

Η ΑΕΛ, αν και νεοφώτιστη έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που ξεπέρασε τις αρχικές -αναγνωριστικές- αγωνιστικές του πρωταθλήματος και πλέον μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς, διάγοντας περίοδο φόρμας!

Η τοπική ομάδα έχει καταφέρει να πει «αντίο» στο 2018 με 17 βαθμούς, όντας στην 5η θέση στην ισοβαθμία με τον Ατρόμητο Γεωργικού και μέσα στη ζώνη των πλέι-οφ.

Στα τελευταία ματς, η ΑΕΛ σκοράρει κατά βούληση, έχει νικήσει και στα δύο πρόσφατα γειτονικά ντέρμπι και δείχνει ότι ανεβάζει «στροφές» για την καθοριστική συνέχεια στον 2ο Όμιλο.

Με έντονο το γηγενές στοιχείο και τον Θανάση Καινούριο να ξεχωρίζει, όντας ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκολ, η ομάδα του Λάκη Κατσαρού ετοιμάζεται να πατήσει γερά μέσα στην κορυφαία 5άδα και να πλησιάσει την κορυφή, από την οποία απέχει μόλις επτά βαθμούς.

Με το «καλημέρα» του 2019, υποδέχεται την ουραγό Ακαδημία Ελπίδες, στοχεύοντας στην τρίτη διαδοχική της νίκη και στην 5η σε επτά ματς που θα της δώσει μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια.




Total
0
Shares
Previous Article

Χριστουγεννιάτικη περιοδεία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Μουζακίου (video)

Next Article

Ευχαριστήριο των εκπ/κων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημ. Σχ. Μαυρομματίου

Related Posts