Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Αντί να βογκάει ο γάιδαρος, βογκάει ο καβαλάρης!!!»

BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

 

«Αντί να βογκάει ο γάιδαρος, βογκάει ο καβαλάρης!!!»

*ελληνική λαϊκή παροιμία

DASKALAS1Μόνο οργή κι απελπισία μπορεί να νιώσει κάποιος διαβάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου Σοφάδων. Για την σημερινή κατάντια του Δ. Σοφάδων φταίνε οι πάντες εκτός απ’ τον ίδιο που «τα έκανε όλα καλά». Κουνάει το δάχτυλο σε όλους όσους τολμούν να εκφράσουν αντίθετο λόγο και κυρίως σε όσους μέχρι χτες ανήκαμε στην ίδια παράταξη που τον έκανε Δήμαρχο.

Κι ενώ όλη η κοινωνία αναστενάζει απ’ το μπάχαλο που ο ίδιος δημιούργησε βγαίνει με περίσσιο θράσος και μιλάει για «καρέκλες», για «προσωπικές πολιτικές», για «κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες» κλπ

Εκείνος τα έκανε όλα καλά. Εγώ που του γύρισα την πλάτη, αλλά και άλλοι συνάδελφοι,  σ’ έναν απαράδεκτο προϋπολογισμό που μας «σέρβιρε» με δυο μήνες καθυστέρηση είμαι «καριερίστας» και «εξουσιομανής»!!!

κ. Δήμαρχε, «αντί να βογκάει ο γάιδαρος, βογκάει ο καβαλάρης» όπως λέει κι ο λαός!!!

Πότε ζήτησα κάποια καρέκλα εξουσίας; Πότε διεκδίκησα ή «παζάρεψα» κάποια καρέκλα αντιδημάρχου; Η μόνη μου φιλοδοξία ήταν να δημιουργήσουμε προοπτική κι ελπίδα στα Λουτρά Σμοκόβου. Ξέρουν οι πάντες πλέον ότι για το σκοπό αυτό έβαλα πλάτη καταβάλλοντος τεράστιο προσωπικό κόστος:

  1. καταρρακώθηκε το κύρος μου στα μάτια των συγχωριανών και των συνδημοτών μου,
  2. έγινα στόχος αντιπάλων και φίλων,
  3. δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί,
  4. παρακρατείται κάθε μήνα μέρος της σύνταξής μου για οφειλές της επιχείρησης στο ΙΚΑ,
  5. επί τέσσερα χρόνια στη θέση του Προέδρου δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ αποζημίωση κλπ.

Κι όλα αυτά έγιναν γιατί αφελώς πίστεψα ότι ο δήμαρχος και ορισμένοι συνεργάτες του θα ήταν δίπλα στην επιχείρηση, θα φρόντιζαν, θα στήριζαν , θα μοχθούσαν, θα σχεδίαζαν, θα τολμούσαν, θα αποφάσιζαν. Κι εκεί που για όλα αυτά ήμουν «ήρωας» όπως με αποκάλεσε ο Δήμαρχος πριν ένα χρόνο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τώρα ξαφνικά έγινα «καριερίστας», «εξουσιομανής» και «ανίδρωτος αριβίστας».

Κι αφού «με χαρίζει» και «δεν με θέλει πίσω» τότε καλό θα ήταν να το διαμηνύσει αυτό και στους συνεργάτες του έτσι ώστε να σταματήσουν επιτέλους να προσπαθούν να με πείσουν για την επιστροφή και την επανένταξη στην παράταξή του. Έτσι κι αλλιώς συνεχίζουν να ισχύουν οι λόγοι για τους οποίους ανεξαρτητοποιήθηκα πριν έξι μήνες.

Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω για όσο διάστημα απομένει, να υπηρετώ τους δημότες που με εξέλεξαν υπερασπιζόμενος τις ανάγκες της κοινωνίας και του Δήμου κι όχι τις «εντολές» και τις «απαιτήσεις» του Δημάρχου

Τέλος, θυμίζω στο Δήμαρχο ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι δικαιολογίες του έχουν κουράσει. 

Αντρέας Δασκαλάς

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Σοφάδων




Total
0
Shares
Previous Article
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

Βελτιώνονται οι υποδομές των Δ.Ε. Καλλιφωνίου και Ιτάμου

Next Article
triteknoi Karditsas etisios xoros

Βούλιαξε η ΚΕΝΤΙΑ στον χορό των τριτέκνων