Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοικτός Διαγωνισμός για την ανακατασκευή και επέκταση του Δημαρχείου Πύλης

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ανοικτός Διαγωνισμός για την ανακατασκευή και επέκταση του Δημαρχείου Πύλης

«Εκκίνηση ανοικτού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανακατασκευή και επέκταση του Δημαρχείου του Δήμου Πύλης» 

Μετά την αριθμ. 283/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, μετά την αριθμ. 43/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύλης για την έγκριση των όρων διακήρυξης, μετά το πρωτογενές αίτημα του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού Γραφείου του Δήμου, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας προκηρύσσει Ανοιχτό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Ιδεών, ενός σταδίου, με τίτλο «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ».

Το σημερινό Δημαρχείο κατασκευάστηκε το έτος 1962 από το Υπουργείο Παιδείας και λειτούργησε ως Γυμνάσιο. Το έτος 1985 παραχωρήθηκε στον Δήμο Πύλης, ανακαινίσθηκε και στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου.

Το 2010, με την διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», μετά την συνένωση με τους Δήμους Γόμφων, Πιαλείων, Αιθήκων, Πινδέων καθώς και τις Κοινότητες Μυροφύλλου και Νεράιδας, απορρόφησε το σύνολο των υπαλλήλων των πρώην Δήμων.

Είναι ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ η δημιουργία τέτοιου κτιρίου, σημείου αναφοράς στην περιοχή και ταυτόχρονα άρτιου λειτουργικά και αισθητικά κτιριακού συνόλου που θα εξασφαλίσει την στέγαση υπηρεσιών του Δήμου και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας εμφανώς ικανοποιημένος από την όλη υπόθεση δηλώνει:

«… Από την πρώτη στιγμή ανάληψης της διοίκησης του Δήμου από την δημοτική μου παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ», μεταφέραμε το σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών του Δήμου στην φυσική έδρα του Δήμου, στην Πύλη.

Γιατί ο ρόλος της πρωτεύουσας του Δήμου, της Πύλης είναι ηγετικός. Χωρίς αυτό να μειώνει την Φήκη, την Πηγή, την Λυγαριά, την Ελάτη, το Μυρόφυλλο ή τα Στουρναραίϊκα.

Προχωράμε και μπροστά μας θα έχουμε ένα κέντρο Υπηρεσιών, ένα Δημαρχείο στην Πύλη, αντάξιο των προσδοκιών μας.

Για όλους τους δημότες μας.

Για τα επόμενα χρόνια. Και για την δική μας γενιά και για τους νεότερους.

Με την δική μας σφραγίδα.

Ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν στο όραμα μας, αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Χωρίς να είμαστε μίζεροι απεναντίας αισιόδοξοι και δημιουργικοί.

Εμείς λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα …».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article
sxoleia trikala 2

Τα μέτρα του Δήμου Τρικκαίων για ασφάλεια της σχολικής κοινότητας

Next Article
psekasmos kounoupia

Ξεκίνησε το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Π.Ε Καρδίτσας