Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανοίγει ξανά για τα παιδιά η κατασκήνωση της «Νεράιδας» στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

 

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, με αφορμή την επαναλειτουργία της κατασκήνωσης της «Νεράιδας» στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, από την 1η Αυγούστου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η κατασκήνωση της «Νεράιδας» αποδίδεται και πάλι, μετά από πολλά χρόνια, στις λαϊκές οικογένειας της περιοχής μας. Γίνεται μια νέα αρχή και , με την επαναλειτουργία της, δίνεται μια νότα χαράς και ελπίδας, μέσα στη θλίψη που διακατέχει όλους μας, λόγω των τραγικών γεγονότων των τελευταίων ημερών στην Αττική.   

Ο κατασκηνωτικός θεσμός επανέρχεται στην ορθή του πορεία και αυτό οφείλεται σε όλους όσοι κατανοούν την αξία και τη σημασία του για τις ανάγκες των παιδιών μας. Το ζητήσαμε με ένταση και συμπράξαμε μαζί με το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, ο οποίος έχει αναλάβει τη διοίκηση και τη διαχείριση,  και το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης , το οποίο διέθεσε τους αναγκαίους πόρους  για τη λειτουργία της κατασκήνωσης.

Είναι δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία όλων μας στο πλαίσιο της οποίας δίνουμε  προτεραιότητα στο θέμα των παιδικών κατασκηνώσεων. Με τον τρόπο αυτό,  στηρίζουμε τον θετικό κοινωνικό και παιδαγωγικό τους ρόλο, στη διαμόρφωση και κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Παράλληλα, δίνεται  στο Δήμο η δυνατότητα να  επεκτείνει τις δραστηριότητες  της κατασκήνωσης και σε άλλες περιόδους, εκτός του καλοκαιριού, με την προσφορά   υπηρεσιών και σε άλλες κατηγορίες των συμπολιτών μας (ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρίες κλπ). Είναι φανερό, ότι και η κατασκήνωση θα μπορέσει να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής, μέσα από τη διοργάνωση  ποικίλων πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και το προσωπικό της κατασκήνωσης καλή δύναμη, προκειμένου να δώσουν τον καλλίτερο εαυτό τους για τη λειτουργία της.

Εύχομαι επίσης στα παιδιά να περάσουν καλά, ευχάριστα και δημιουργικά”.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας
Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου




Total
0
Shares
Previous Article

Κώστας Τσιάρας: Τεράστιες οι ευθύνες του Πρωθυπουργού για την τραγωδία στο Μάτι Αττικής

Next Article

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Related Posts