Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝΚΑ: Υποβολή προσφοράς για την προμήθεια εξοπλισμού

 

Υποβολή οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια εξοπλισμού, στα πλαίσια του έργου στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση προσφύγων στην Καρδίτσα σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε.

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προτίθεται να πραγματοποιήσει προμήθειες για το έτος 2019 και συγκεκριμένα:

– Μίσθωση 7θέσιου οχήματος τύπου mini-van.

– Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης-κίνησης.

– Ασφάλιση ακινήτων που μισθώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος.

Με βάση τα παραπάνω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς στην υποβολή οικονομικών προσφορών στα γραφεία της Αναπτυξιακής Καρδίτσας-Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 34-Καρδίτσα ΤΚ 43132- 1ος όροφος (γραφείο πρωτοκόλλου) έως την Τρίτη 08/01/2019 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝΚΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-14:00 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/

ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ




Total
0
Shares
Previous Article

Ακυρώνονται τα "Ρογκατσάρια" στο Μουζάκι

Next Article
17 μετάλλια για την Α.Κ.Α.Κ. & τον ΑΣΚ Ολυμπιακό στα «9α Νικητήρια 2018»

17 μετάλλια για την Α.Κ.Α.Κ. & τον ΑΣΚ Ολυμπιακό στα «9α Νικητήρια 2018»