Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανιδιοτέλεια…

*του Απόστολου Κολοκύθα

Φτάσαμε να έχουμε παραδώσει τα πάντα στους κατακτητές εξωτερικούς και εσωτερικούς. Τα ιδανικά αυτού του λαού δεν υπάρχουν ποια ή πιο σωστά υπάρχουν σε λίγους.

Δεν αντέχω πια θέλω να σηκωθώ να φωνάξω να διώξω το βάρος που μου έχουν φορτώσει στις πλάτες μου θέλω να μαζέψω ανθρώπους που σκέφτονται σαν εμένα και να πολεμήσουμε να διώξουμε όλους αυτούς που μας έφτασαν σε αυτήν την κατάντια. Δεν με ενδιαφέρουν οι τίτλοι δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις το μόνο που θέλω είναι αυτός ο τόπος να βρει την περηφάνια την ζωντάνια την ανθρωπιά του πρώτα για τα παιδιά του και μετά για τους υπόλοιπους.

Λύσεις για να σωθεί η χώρα υπάρχουν αλλά εδώ έχουμε τρία προβλήματα, το ένα είναι ποιος θα τις πει, το άλλο είναι ποιος θα τις ακούσει και το τρίτο πρόβλημα είναι ποιος θα τις ακολουθήσει πιστά και θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου χωρίς να λιγοψυχήσει να δειλιάσει.

Όλοι οι πολιτικοί θέλουν το καλό του τόπου, όπως λένε, να πάνε στο ίδιο σημείο της επιτυχίας και της ευημερίας αυτού του λαού αλλά ο κάθε ένας από διαφορετικό δρόμο που περνά μέσα από κομματικά και ιδεολογικά εργαστήρια στα οποία η λέξη ανιδιοτέλεια είναι άγνωστη.

Ελάτε να ξαναφτιάξουμε την χώρα μας, να ζούμε σε  μια χώρα ανεξάρτητη που μπορεί να φροντίζει τα παιδιά της να τους προσφέρει μόρφωση περίθαλψη ασφάλεια ένα αξιόλογο επίπεδο διαβιώσεις  με ικανοποιητικούς μισθούς και συντάξεις για ηλικιωμένους κυρίους και κυρίες. Ένα κράτος δικαίου που όλοι θα είναι ίσοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
Πολιτευτής Νομού Kαρδίτσας
Μέλος Επιτροπής Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Κυβέρνηση… για τα πανηγύρια

Next Article

35 νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές δημιουργεί ο Δήμος Τρικκαίων