Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής απέστειλε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Η συμμετοχή σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μέσα σε μόλις μία εβδομάδα καταφέραμε και συγκεντρώσαμε πολύ μεγάλες ποσότητες με είδη πρώτη ανάγκης, όπως τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες αλλά και χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά.

Τόσο οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι-μέλη μας, όσο και απλοί πολίτες έδειξαν εμπράκτως την αγάπη τους και την ευαισθησία τους απέναντι σε όλον αυτό τον κόσμο που δοκιμάστηκε από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες δίνοντας ό, τι μπορούσε ο καθένας από το περίσσευμά του.

Η Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν όπως επίσης και τη Διεύθυνση των ΕΛΤΑ για τη δωρεάν παραλαβή και μεταφορά των δεμάτων στην Αττική.

mantra voithia 2

mantra voithia 1




Total
0
Shares
Previous Article

Εξιχνίαση κλοπής από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης

Next Article

Η Καρδίτσα κατέκτησε το Ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη Νουγκατίνα

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…