Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

tourismos b1

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

Αναρτήθηκε το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων και Ωφελουμένων καθώς και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr.

Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και απορρίφθηκε, θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας.

Μετά από την εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων—Ωφελουμένων και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων.

Το Τελικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό Μητρώο.

Δικαιούχοι:

Λαμβάνοντας υπόψη την με α.π. 9022/17.6.2020 Κ.Υ.Α. (Β’ 2393) Πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους και τα οριζόμενα στην με α.π. 9126/17.6.2020 (ΑΔΑ: ΨΡ73465ΧΘΟ-51Θ) Δημόσια Πρόσκληση προς Δικαιούχους και Παρόχους Καταλυμάτων για το Πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους, και έπειτα από την ολοκλήρωση του ελέγχου των αιτήσεων των δικαιούχων αναρτώνται στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού www.mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr :

Α. Πίνακας προσωρινού Μητρώου Αιτήσεων Δικαιούχων – Ωφελουμένων

Β. Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε την αίτησή σας στους πίνακες παρακαλούμε συνδεθείτε στο πεδίο ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ με τους κωδικούς taxisnet και θα δείτε την αίτησή σας όπως έχει υποβληθεί.

Σε περίπτωση που η αίτηση είναι οριστικοποιημένη και όλα τα στοιχεία και ωφελούμενα μέλη (αν υπάρχουν) είναι σωστά απλά αποσυνδέεστε.

Σε περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε ένσταση για οποιοδήποτε λόγο προχωρήστε συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο και επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά.

Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα ηλεκτρονικής υποβολής προς το Υπουργείο Τουρισμού μίας και μόνο ένστασης κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού Μητρώου Δικαιούχων – Ωφελουμένων και του προσωρινού Πίνακα Αποκλειομένων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της δημοσίευσής τους στη διαδικτυακή πύλη του Υπουργείου Τουρισμού.

Ημερομηνίες υποβολής ενστάσεων για Δικαιούχους:

Από την Παρασκευή 24.07.2020 και ώρα 00.01 έως και την Τρίτη 28.07.2020 και ώρα 23.59

Η διαδικασία για την υποβολή και την εξέταση των ενστάσεων καθορίζεται στη Δημόσια Πρόσκληση. Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την αρμόδια τριμελή Επιτροπή προκειμένου να καταρτιστούν: α) το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων, μεταξύ των οποίων θα διεξαχθεί η ηλεκτρονική κλήρωση και β) ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων, και αναρτώνται στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού www.mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ




Total
0
Shares
Previous Article
epidoma paidiou

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα καταβληθούν τα επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ - 3η Δόση επιδόματος παιδιού

Next Article
eksikonomo kat oikon

Εξοικονομώ κατ’ οίκον: Επιδοτήσεις 850 εκατ. ευρώ για 60.000 κατοικίες

Related Posts