Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου – Δήμου Μουζακίου

Ολοκληρώνοντας μια δύσκολη πορεία 6 ετών, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την σύσταση του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου – Δήμου Μουζακίου.

Σκοποί του συλλόγου μας είναι

    1. Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών του, φίλων της μοτοσυκλέτας, η εν γένει προώθηση και ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλους τους τομείς και σε κάθε επίπεδο και η άνοδος του πολιτιστικού, πνευματικού και μορφωτικού επιπέδου.
    2. Στην αναγκαιότητα κατασκευής πίστας Moto Cross στο Δ.Δ Μαυρομματίου – Δήμου Μουζακίου, μια πίστα που εκτός από την ουσιαστική στήριξη των μελών του συλλόγου στις αγωνιστικές δραστηριότητες, την άθληση την ψυχαγωγία, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ορθής οδηγικής συμπεριφοράς στους νέους φίλους των δικύκλων, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες δραστηριότητες π.χ. ποδηλατικές κτλ, πληρώντας πάντα τις λειτουργικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές.

Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου – Δήμου Μουζακίου

Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου – Δήμου Μουζακίου παραδίδει τη σκυτάλη της ανάπτυξης, ανάδειξης και προβολής σε όλους εσάς που αγαπάτε τον Δήμο μας και το μηχανοκίνητο αθλητισμό είτε ζείτε μόνιμα εδώ, είτε στη υπόλοιπη Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, για ένα δρόμο δυναμικής ανάπτυξης, με τη δημιουργία υποδομών, την υποστήριξη δομών κοινωνικής προστασίας την προτεραιότητα στην καινοτομία τα οποία αποτελούν τα χαρακτηριστικά αυτού του δρόμου. Kάθε πολίτης του δήμου μας μπορεί να βλέπει το μέλλον του συλλόγου μας με αισιοδοξία. Είμαστε βέβαιοι ότι με την πάροδο του χρόνου η πραγματικότητα αυτή, θα αναδεικνύεται με όλο και μεγαλύτερη σαφήνεια.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε στενά με τους φορείς της Πολιτείας τους φορείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάθε συλλογικό ή ατομικό φορέα, ώστε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.

Προχωρούμε μπροστά, με συναίνεση, συνεννόηση, και προπάντων χωρίς συγκρούσεις, με συνεχή προσπάθεια, σκληρή εργασία, όραμα και σχεδιασμό.

Κλείνοντας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσoυμε θερμά όλα τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, τους φίλους του μηχανοκινήτου αθλητισμού για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους. Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Μουζακίου για τις πολύτιμες συμβουλές, την ηθική συμπαράσταση και την καθοδήγηση του, σ’αυτό το δύσκολο εγχείρημα μας για τη ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την προβολή του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Μαυρομμάτι 01-10 -2016

Με εκτίμηση
Το Προσωρινό Δ.Σ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δουμανάς Νέστορας του Χρήστου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Φωτίου Δημήτριος του Κωνσταντίνου
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Λαγός Νικόλαος του Γεωργίου
ΤΑΜΙΑΣ Οικονόμου Θωμάς του Δημήτριου
YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΙΚΩΝ Βαγενάς Θωμάς του Ευαγγέλου




Total
0
Shares
Previous Article

Ψήφισμα Λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων του Βαλομανδρίου

Next Article

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Καπέλλας

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”