Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση για την μετακίνηση των φιλάθλων στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, περιόδου 2016-2017, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, το Σάββατο (06-05-2017) και ώρα 20.30΄, μεταξύ των ομάδων  Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τη διευκόλυνση της μετάβασης των φιλάθλων των δύο ομάδων στο γήπεδο, συνιστά:

Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω του Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Βελεστίνου, Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου και της Περιφερειακής Οδού.

Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω της Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Μικροθηβών, Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών και στη συνέχεια μέσω των οδών του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου – Ν. Ιωνίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα: Σύλληψη 43χρονου με κοκαΐνη και όπλα

Next Article

Σ.Π.Ορ.Τ.: Να αποσυρθεί το Π.Δ. για την προστασία των Μετεώρων

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…