Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναβολή εκδηλώσεων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

dimos plastiras

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα εναρμονιζόμενος πλήρως με τις αποφάσεις και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού SARS, μετά την ακύρωση των πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων, αναβάλλει τις παρακάτω εκδηλώσεις οι οποίες είχαν ανακοινωθεί, ως εξής:

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, (Σάββατο 21/3) με καθαρισμό και δεντροφύτευση στο σχεδιαζόμενο Πολυθεματικό Πάρκο «Σταυρός» Κερασιάς που είχε προγραμματιστεί με τον ΕΟΣΚ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς.

Τη συνάντηση ποιητών της Καρδίτσας (Κυριακή 22/3) στο Πολιτιστικό Κέντρο Νεοχωρίου που είχε προγραμματιστεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Τη βραδιά γευσιγνωσίας – οινογνωσίας που είχε προγραμματιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απρίλη στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου στο Μεσενικόλα.

Τις αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνες των 10 και 20 χιλιομέτρων που είχαν προγραμματιστεί στη λίμνη Πλαστήρα, καθώς και ο αγώνας των Βετεράνων που είχαν σχεδιαστεί αρχές Απριλίου.

Οι προγραμματισθείσες εξορμήσεις για τον καθαρισμό και συντήρηση του μονοπατιού Β7 που είχε σχεδιαστεί από τον ΕΟΣΚ και το Δήμο λίμνης Πλαστήρα με τους εθελοντές του Μορφοβουνίου και του Μεσενικόλα.

Γενικά αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες.




Total
0
Shares
Previous Article
katasthmata

Κορωνοϊός: Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα

Next Article
ypoyrgeio pshfiakhs diakuvernhshs

Οδηγίες από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την υπεύθυνη χρήση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και υπηρεσιών

Related Posts