Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναβάθμιση Επικοινωνιών στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Satellite diSH

Συνεργασία είχε ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος με τον κ. Απόστολο Μπονώτη, περιφερειακό διευθυντή Θεσσαλίας του ΟΤΕ για την αναβάθμιση των υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας στις κοινότητες της λίμνης.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπονώτης χθες εγκαταστάθηκε συνεργείο του ΟΤΕ στην Καρίτσα και σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το τελευταίο στάδιο του έργου παροχής ΙΝΤΕΡΝΕΤ Καρίτσας και οικισμών. Πρόκειται την ολοκλήρωση ενός έργου που κατασκευάστηκε σε ιδιωτική έκταση που παραχώρησε δωρεάν η δημότισσα κ. Αντιγόνη Στεργίου. Για το έργο υπήρξε αμείωτο και διαχρονικό το προσωπικό ενδιαφέρον του κ. Βασίλη Τσιλίκα, πρώην βουλευτή, ο οποίος κατάγεται από την Καρίτσα και συνέβαλε καθοριστικά.

Η διοίκηση του δήμου κάνει ενέργειες έτσι ώστε να εγκατασταθεί εξοπλισμός ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Wi Fi for you,προκειμένου μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στην περιοχή να απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου.

Επίσης ο δήμαρχος πρότεινε στον ΟΤΕ να αξιοποιήσει ο Δήμος το ακίνητο του ΟΤΕ στο Μορφοβούνι.

Τέλος, είναι σε εξέλιξη συνεργασία Δήμου και COSMOTE, προκειμένου να ενισχυθεί το σήμα της κινητής τηλεφωνίας στις κοινότητες Μορφοβούνι και Μεσενικόλα που παραμένει τόσα χρόνια προβληματικό.




Total
0
Shares
Previous Article
erasmus0

Συμμετοχή του Γυμνασίου – Λ.Τ. Μαγούλας στο #ErasmusDayΩ 2019

Next Article
KYM1

Συνάντηση Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα με στελέχη του Κέντρου Υγείας Μουζακίου

Related Posts