Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε μαθητές

Εξαρθρώθηκε τριμελής εγκληματική ομάδα νεαρών, εκ των οποίων δύο (2) ανήλικοι, που διακινούσαν ναρκωτικά σε μαθητές

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, κοσμήματα και είδη ένδυσης

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης, εγκληματική ομάδα νεαρών, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε μαθητές. Συνελήφθησαν στις 14-6-2016, τρείς (3) ημεδαποί, μέλη της σπείρας, ηλικίας 19, 16 και 15 ετών.

Ειδικότερα, ύστερα από διερεύνηση καταγγελίας σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές, εντοπίσθηκε ένας εκ των ανήλικων συλληφθέντων, έξωθι σχολικού συγκροτήματος, να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από εξαμήνου και πλέον είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την διακίνηση κάνναβης σε ανήλικους μαθητές. Χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν το γεγονός ότι παρακινούσαν τους ανήλικους μαθητές να τους παραδίδουν, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους.

Από την έρευνα στην οικία του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν σε γονέα ανηλίκου, καθώς και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση στους αρμόδιους Ανακριτές.




Total
0
Shares
Previous Article

«Ασκληπιός και Πιαλεία» - 4ο Συνέδριο - Πολιτιστική Εκδήλωση

Next Article

Συνελήφθη φαρμακοποιός για απάτη με συνταγές φαρμάκων