Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανέβαλε το Γάμο των παιδιών του… Γιατί η Πατρίδα θρηνεί !

 

«Άπαιχτος ο Θρύλος της Α.Σ»: Ανέβαλε το Γάμο των παιδιών του… Γιατί η Πατρίδα θρηνεί & πρέπει να θάψει τα σπλάχνα της

Το ότι ο γνωστός Χειριστής της Αεροπορίας Στρατού Αντισυνταγματάρχης (Α.Σ) Κωσταντίνος Φιλίππου (Φιλιππέας), με καταγωγή από το Μουζάκι, Ίπταται καθημερινά στα Ουράνια είναι γνωστό, αφού ως Χειριστής της Α.Σ του Ε/Π των VIP, από τα έκτακτα δεν προλαβαίνει!

Όμως ένας ακόμη λόγος ο κυριότερος, που τον έχει κάνει να χάσει τελευταία το μυαλό του, είναι ότι ο υιός του Γιώργος Φιλίππου, γνωστός Οικονομολόγος, Τραπεζικός υπάλληλος, πρόκειται να νυμφευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Γούναρη, κόρη του γνωστού Επιχειρηματία της Μαγνησίας, Αλεξάνδρου Γούναρη.

Ο Γάμος ήταν να γίνει την Κυριακή 29 Ιουλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Φυτόκου του Βόλου, με Κουμπάρους τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και την σύζυγό του Έλενα Τζούλη!

Όμως ο Βετεράνος της Αεροπορίας Στρατού ζήτησε από τα παιδιά του, να αναβάλουν τουλάχιστον για ένα μήνα το Γάμο τους, λόγω του Εθνικού Πένθους, για τις ψυχούλες που χάθηκαν στο Μάτι. Τα παιδιά του συμφώνησαν χωρίς δεύτερη σκέψη και ο Γάμος θα γίνει τελικά την 26 Αυγούστου!

Δεν μπορώ εγώ να χορεύω την ώρα που οι Μανάδες θα κηδεύουν τα παιδιά τους, ξέσπασε ο Βετεράνος Χειριστής των Ελικοπτέρων, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Υπάρχει Θεός και Υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι που είναι Έλληνες Αξιωματικοί.

πηγή:news-tora

kostasfilippou2

kostasfilippou1




Total
0
Shares
Previous Article

Δυο Ελληνίδες έτοιμες να γράψουν τη δική τους Ιστορία στο χώρο της ορειβασίας

Next Article

Όλοι ανασφάλιστοι εν μία νυκτί

Related Posts