Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ακυρώνεται το πανηγύρι των Γόμφων λόγω COVID-19

politistikos sillogos gomfoi

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πανηγύρι στους Γόμφους την 26/07 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες ενάντια στον COVID-19.

Δυστυχώς, μια παράδοση αρκετών ετών και μια εκδήλωση που καθιερώθηκε σαν μια από τις πιο επιτυχημένες κάθε χρονιάς ακυρώνεται για φέτος.

Η συμπαράσταση των συγχωριανών και συμπολιτών μας, μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας σαν πολιτιστικός και μορφωτικός σύλλογος και φέρνει στην επιφάνεια ένα στοιχείο που θα μας ενώνει πάντα – την κοινή μας αγάπη για τα πολιτιστικά δρώμενα και την παραδοσιακή μουσική.

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» εύχεται σε όλο τον κόσμο καλή δύναμη , υπομονή και να είναι ασφαλείς ενάντια στην πανδημία.




Total
0
Shares
Previous Article
ipa ekloges

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.)

Next Article
koronoios imerida efthimiadis

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ»

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…