Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ε. Μουζακίου

Στο κλείσιμο της φετινής αθλητικής χρονιάς, η ακαδημία της Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ κάνοντας πράξη τους σκοπούς και τους στόχους της και σύμφωνα με τη φιλοσοφία της πως “τα παιδιά πρέπει να αποκτήσουν ποδοσφαιρική παιδεία και γνώση για το άθλημα, να μάθουν να σέβονται ο ένας τον άλλο, τους συμπαίκτες τους αλλά και τους αντιπάλους τους και γενικά ότι το ποδόσφαιρο στα 90 λεπτά που διαρκεί είναι ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω και πως στο τέλος είμαστε όλοι φίλοι”, συμμετείχε σε γιορτές φιλαθλητισμού και ευεξίας.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας πήραν μέρος σε παιχνίδια μη ανταγωνιστικά, σε τεστ δεξιοτεχνίας στον αγωνιστικό χώρο και στο ταρτάν των γηπέδων και απόλαυσαν την ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι).

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 η ακαδημία μας συμμετείχε στο 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Τα παιδιά παίζουν για τα παιδιά» που διοργανώθηκε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Ηρακλής Παλαμά».

Περισσότερα από διακόσια (200) παιδιά αγωνίστηκαν σ’ αυτό το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, στηρίζοντας παράλληλα τα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους, τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ, τα παιδιά όλων μας, καθώς τα έσοδα του τουρνουά δόθηκαν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Η ΦΛΟΓΑ”.

ae Mouzakiou giotisΤο τετραήμερο 16-19 Ιουνίου διεξήχθη το «Θουκυδίδειο Youth Talents Kαρπενήσι Cup 2017» στο οποίο η ακαδημία μας συμμετείχε με στόχο το «ευ αγωνίζεσθαι» και το πνεύμα του συναγωνισμού μέσα από το ποδόσφαιρο. Πήραν μέρος αρκετές ακαδημίες ανά την Ελλάδα, με το προπονητικό κέντρο να γεμίζει από παιδιά.

Τις επόμενες μέρες (Α΄ Περίοδος: 22-25 Ιουνίου, Β΄ Περίοδος: 29 Ιουνίου- 2 Ιουλίου) η ακαδημία της Α.Ε. Μουζακίου διοργανώνει το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙ “YOUTH CUP 2017” με τη συμμετοχή ακαδημιών ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας ότι τέτοιες δράσεις έχουν τη σημειολογική τους αξία και σημασία, την προαγωγή του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της γαλούχησης των παιδιών σε ένα υγιή και δυναμικό τρόπο ζωής. Στοχεύουμε στην προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών και στην ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

ae Mouzakiou tournoua 2017 1

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα αξιοθαύμαστο ποδοσφαιρικό θέαμα σε ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον, όλα τα παιδιά θα διασκεδάσουν με το αγαπημένο τους άθλημα παρουσιάζοντας μια όμορφη αθλητική εικόνα και ότι οι σημερινοί αθλητές θα γίνουν αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι.

Τέλος, προσδοκούμε στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων παιδιών και την ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας.

Afisa Tournoua Mouzaki




Total
0
Shares
Previous Article

Σταθερός στόχος η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην ΤΚ Αηδονοχωρίου

Next Article

Δήλωση του Δημάρχου Μουζακίου και Προέρδου ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργου Κωτσού

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…