Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αιχμή του αντιπολιτευτικού δόρατος της ΝΔ, η Κοινοβουλευτική της Ομάδα

Τη στάση και το έργο του Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιάρα ως Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξήρε ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, με αντικείμενο την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας της ΚΟ.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια Κυβέρνηση ικανή να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του έθνους και του λαού» ενώ αναφερόμενος στην αναδιοργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του κόμματος σημείωσε: «Το μητρώο πολιτικών στελεχών εξελίσσεται δυναμικά και αναδεικνύει ικανούς νέους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Οργανωνόμαστε εσωτερικά. Με πιο ξεκάθαρους ρόλους και αρμοδιότητες στην άσκηση του αντιπολιτευτικού μας έργου. Και αιχμή του δόρατος την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα»

Εισηγούμενος τις αλλαγές του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο κ. Κώστας Τσιάρας σημείωσε ότι με τον νέο Κανονισμό η ΝΔ δεν υποχωρεί ούτε σπιθαμή από την υπεράσπιση της μακράς δημοκρατικής της παράδοσης στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και ανέπτυξε  τους βασικούς άξονες των αναγκαίων τροποποιήσεων.

«Με τον νέο, περισσότερο ευέλικτο Κανονισμό, η ΚΟ προσαρμόζεται στις πρόνοιες του νέου Καταστατικού του Κόμματος, οι αρμοδιότητες κατανέμονται σε περισσότερους Βουλευτές και αποδίδονται στον Πρόεδρο οι εξουσίες που αναλογούν σε έναν εκλεγμένο από τη βάση Πρόεδρο» επεσήμανε ο γαλάζιος Γενικός Γραμματέας.

Ο κ. Τσιάρας ανέπτυξε άρθρο προς άρθρο τις αναγκαίες τροποποιήσεις ενώ επί της εισηγήσεώς του ακολούθησε διαλογική συζήτηση καταλήγοντας στην ομόφωνη έγκριση του νέου Κανονισμού από τους Βουλευτές του Κόμματος.

kostas-tsiaras-7

mitsotakis-tsiaras




Total
0
Shares
Previous Article

Πληρωμή των δικαιούχων της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» έτους 2013

Next Article

Αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στο Μουζάκι