Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αισιόδοξος για μεγάλη νίκη ο Σωτήρης Κουλοκτσής

kouloktsis2 1

 

Ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής την επίσημη προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής

Με τον καλύτερο τρόπο και με μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης «έπεσε» για τον υποψήφιο βουλευτή Σωτήρη Κουλοκτσή η αυλαία της επίσημης προεκλογικής εκστρατείας. Η κεντρική ομιλία που πραγματοποίησε στην πόλη των Σοφάδων έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα με τον κόσμο να τον υποδέχεται με χειροκροτήματα. Το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και την προηγούμενη ημέρα στο χωριό καταγωγής του το Μακρυχώρι όπου βρέθηκε για να μιλήσει.

Ο κ. Κουλοκτσής φανερά συγκινημένος από την αποδοχή και την ανταπόκριση που συνάντησε ευχαρίστησε με θέρμη τους συγκεντρωμένους. «Σας ευχαριστώ. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που νοιώθω. Η αγάπη και τα θετικά σας συναισθήματα προς το πρόσωπο μου, με γεμίζουν αισιοδοξία για την εκλογική μάχη. Με κάνουν να αισθάνομαι πως για αυτό τον κόσμο πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο» είπε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βρίσκομαι στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα τόπο ευλογημένο από τη φύση. Σε μια περιοχή που την ξέρω καλά! Όπως ξέρω καλά και τους ανθρώπους της. Σε μια περιοχή με την οποία έχω συγγενικούς αλλά και επαγγελματικούς δεσμούς αφού εδώ σε αυτή την πόλη ασκώ το ιατρικό λειτούργημα. Υπό αυτή την έννοια και νοιώθω αλλά και βρίσκομαι στο σπίτι μου. Νοιώθω τις αγωνίες σας, νοιώθω τις ανάγκες σας. Καταλαβαίνω τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση που δίνεται και εσείς και οι οικογένειες σας. Αυτόν τον αγώνα της καθημερινότητας δίνουμε όλοι μας. Και αντί να έχουμε σύμμαχο μας το κράτος και την πολιτεία σε αυτή την προσπάθεια, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεχόμαστε μια πρωτοφανή επίθεση. Αγρότες, κτηνοτρόφοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, μικροβιοτέχνες, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, όλοι δεχτήκαμε και συνεχίζουμε να δεχόμαστε σκληρή φορολογική επίθεση. Σαν κάποιος να μας τιμωρεί επειδή παράγουμε.

Ο κ. Κουλοκτσής περιέγραψε τις προτάσεις της Ν.Δ. σε βασικά θέματα όπως είναι η οικονομία, ο αγροτικός τομέας, η υγεία και η παιδεία ενώ στη συνέχεια έκανε αναφορά και στη δική του υποψηφιότητα. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Σ´αυτό το δύσκολο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον που μας έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ θέλω να σας διαβεβαιώσω και μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι όπως εσείς είστε τώρα δίπλα μου έτσι και εγώ θα είμαι δίπλα σας και μετά τις 7 Ιουλίου. Όπως έδωσα τον όρκο του Ιπποκράτη για την επιστήμη μου έτσι και απόψε εδώ σας κοιτάζω στα μάτια και θέλω να σας δώσω έναν άλλο όρκο ότι είμαι ένας από εσάς και θα παραμείνω και στη συνέχεια μαζί με εσάς. Αυτό απόψε θέλω να το συνυπογράψουμε όλοι μαζί με το μελάνι της καρδιάς μας.

Όπως αρχικά αναφέρθηκε στο βιογραφικό μου επιτρέψετε μου να επαναλάβω ότι συμμετείχα στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ από την αρχή της δημιουργίας του, μια σημαντική πολιτική καινοτομία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης μετά από τόσες μέρες περιοδειών και συνεχούς επαφής με όλους εσάς τους συμπολίτες μου, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αξίζει διπλά να προσπαθήσω για αυτό τον υπέροχο τόπο και τους ανθρώπους του. Διότι οι άνθρωποι αυτού του τόπου θέλουν και τους αξίζουν νέα πρόσωπα με νέες ιδέες για να τους εκπροσωπήσουν στη βουλή. Επίσης εκείνο που ξέρω είναι ότι όπου έχω βρεθεί όλες αυτές τις ημέρες, εισπράττω την αγάπη του κόσμου και μια μεγάλη αποδοχή. Προσωπικά προσβλέπω στην δικιά σας βοήθεια μέσω της ψήφου σας και μέσω της ψήφου των οικογενειών σας και των φίλων σας.  Έτσι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να βγάλουμε την Καρδίτσα και τη χώρα από το τέλμα του την οδήγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας ευχαριστώ για την εδώ δυναμική παρουσία σας, σας καλώ να στείλετε το μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση και σας διαβεβαιώνω ότι η νίκη που έρχεται είναι μεγάλη με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα αλλάζουμε σελίδα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και με τη νίκη!»

 

kouloktsis3

kouloktsis1

kouloktsis sotiris 1




Total
0
Shares
Previous Article
efthimiadis nikos kinal pasok ekloges

Η κεντρική ομιλία του υπ. Βουλευτη ΚΙΝΑΛ Ν. Καρδίτσας Νίκου Ευθυμιάδη

Next Article
karagkiozis

Ο καραγκιοζοπαίκτης Μάκης Χάρμπας στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα!

Related Posts