Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αθλητικός Καλοκαιρινός Παιδότοπος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 ο αθλητικός καλοκαιρινός παιδότοπος των ΚΔΑΠ Δήμου Καρδίτσας στο πάρκο του Παυσιλύπου


.

Με επιτυχία  ο Αθλητικός Καλοκαιρινός Παιδότοπος των ΚΔΑΠ του Δήμου Καρδίτσας

  

           Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 ο αθλητικός καλοκαιρινός παιδότοπος, όπου 5 δημοτικά κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Καρδίτσας συναντήθηκαν στο καταπράσινο πάρκο του Παυσιλύπου για να ενώσουν το κέφι τους την αστείρευτη ενέργειά τους και να γιορτάσουν μαζί με γονείς και εκπαιδευτικούς το τέλος της σχολικής χρονιάς να εναρμονιστούν με τη γιορτινή καλοκαιρινή φύση και να βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες παιγνιώδους…φύσης!

      Από νωρίς το πρωί στήθηκε ένας καταπληκτικός αθλητικός παιδότοπος που αποτελούνταν από εφτά σταθμούς διαφορετικών δραστηριοτήτων, όπως στίβος περιπέτειας στόχου με μπάλα, στίβος περιπέτειας στόχου με νεροπίστολο, τσουβαλοδρομίες, λουκουμοδρομίες, εναέριο ψάρεμα μπάλας,εναέριο πέρασμα-flying fox, καταρρίχηση από την πεζογέφυρα του Παυσιλύπου -τα δύο τελευταία οργανωμένα από την ομάδα υπαίθριων δραστηριοτήτων “Διαδρομές” -και όλα τα παιδιά άρχισαν να καταφθάνουν από τις 10:30 φορώντας την ίδια μπλούζα με τα χαρακτηριστικά ΚΔΑΠ, Δημοτικά Κέντρα Απασχόλησης ανυπομονώντας για δράση και εκπλήξεις!!! Αφού χωρίστηκαν ανά ηλικία, επόμενος στόχος ήταν να περάσουν από όλους τους σταθμούς με ασφάλεια και τάξη και οι εκπαιδευτικοί των ΚΔΑΠ φρόντισαν για αυτό.

      Το “παρών”στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Σβάρνας, η διευθύντρια κα Αθηνά Πέτσα και η προϊσταμένη κα Παρασκευή Σδρόλια. Στα παιδιά προσφέρθηκαν νερά, παγωτά, μπλούζες και στο τέλος νεροπίστολα…τα οποία αμέσως χρησιμοποίησαν σε μια φοβερή νερομαχία που δεν άφησε σχεδόν κανένα από τα παιδιά στεγνό!

Επίσης να ευχαριστήσουμε τα αστικά λεωφορεία που ανέλαβαν να μεταφέρουν δωρεάν παιδιά και γονείς των ΚΔΑΠ Προδρόμου, Καρδιτσομαγούλας και Αρτεσιανού.

           Και αν όλα τα παραπάνω σημαίνουν καλοκαίρι,θυμίζουμε ότι τα ΚΔΑΠ συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έως τέλος Ιουλίου παρέχοντας δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση ελεύθερου χρόνου των παιδιών μέσα από οργανωμένες ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες καθώς επίσης ότι οι εγγραφές των παιδιών σε ΚΔΑΠ για την ερχόμενη χρονιά 2018-2019 έχουν εδώ και μέρες ξεκινήσει μέσω του προγράμματος “Δράση εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” και θα διαρκέσουν έως 3 Ιουλίου 2018.

    Πληροφορίες για εγγραφές και δικαιολογητικά,απογευματινές ώρες

1οΚΔΑΠ: Σκιάθου 3,Καρδίτσα τηλ.2441071251

2οΚΔΑΠ: Καρδιτσομάγουλας, τηλ.2441071241

3οΚΔΑΠ: Γιολδάση, Δημ. Λάππα 142, Καρδίτσα, τηλ.2441071053

4οΚΔΑΠ: Αρτεσιανού,τηλ.2441080442

5οΚΔΑΠ: Προδρόμου,τηλ.2441062162.

 

2 1

3 1

4 1

6

7




Total
0
Shares
Previous Article

Με Γιάννη Παπαχρήστο ο Α.Σ.Κ.

Next Article

Δράση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Φαρμακείου