Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αθανάσιος Καρύδας: Η κ. Μαρία Ιακωβάκη συντάσσεται με τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

iakovaki maria 2

 

Αγαπητοί συντοπίτες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, συνεχίζοντας την παρουσίαση των συνεργατών μου υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω την κυρία Μαρία Ιακωβάκη από το Αγναντερό, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με το συνδυασμό μας ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Η κ. Μαρία Ιακωβάκη είναι νέα εκπαιδευτικός που έχει την όρεξη να προσφέρει τις γνώσεις της στο αντικείμενο το οποίο σπούδασε αλλά και στα κοινά, για να συνδράμει στην αλλαγή που όλοι οραματιζόμαστε.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Μαρία

iakovaki maria

Η κ. Μαρία Ιακωβάκη δήλωσε:

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να κατέβω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Αθανασίου Καρύδα ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ, γιατί έχω τη θέληση και τη διάθεση να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι.

Εκείνο που βάρυνε στην απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά είναι η γενναία προσφορά του κ Καρύδα με την οποία εκσυγχρονίστηκαν τα μέσα διδασκαλίας των πέντε δημοτικών σχολείων του Δήμου μας.

Αυτό δείχνει ότι ο κ. Θανάσης Καρύδας δεν υπόσχεται αλλά φτιάχνει, δημιουργεί, και διαμορφώνει μια νέα αντίληψη για την πολιτική, που και εγώ επιθυμώ, δηλαδή την πολιτική του “πράττω” και όχι του “υπόσχομαι” και το ..αφήνω στο χρονοντούλαπο να ξεχαστεί.

Ως εκπαιδευτικός θα διαθέσω τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου, για να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο και αυτό θα γίνει μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία πρωτίστως και από την καθημερινή πρακτική άσκησης της πολιτικής.

Επιθυμία δική μου, όπως και επιθυμία όλων των σημερινών νέων, είναι εμείς να διαμορφώσουμε το περιβάλλον εκείνο που θα μας βοηθήσει, να δημιουργήσουμε οικογένειες στον τόπο μας και να μην αναζητούμε την τύχη μας στο εξωτερικό.

Η υπογεννητικότητα και η μετανάστευση των νέων μαστίζουν τη χώρα και αν δεν γίνει κάτι για να αντιστραφεί αυτή η καταστροφική τάση, σε λίγα χρόνια, όπως δείχνουν τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας, ο πληθυσμός της Ελλάδας θα γηράσει και τη θέση των νέων Ελλήνων θα καταλάβουν ξένοι.

iakovaki maria 1

Σύντομο βιογραφικό

Μαρία Ιακωβάκη του Παναγιώτη
Είμαι 24 ετών, γεννήθηκα στο Αγναντερό όπου και διαμένω.
Είμαι ελεύθερη

Σπουδές:

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας
Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (Κύπρος)

Σεμινάρια:

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας με θέμα «Συνθέτοντας το παζλ της ανθρώπινης ανάπτυξης: Γέφυρες με την κοινωνία και την εκπαίδευση».
Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Διαταραχές στο φάσμα του αυτισμού: γλώσσα, μουσικοθεραπεία, αδελφική σχέση, ενσωμάτωση»

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ
Γραφείο τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Αποτελέσματα Β2 ΕΠΣΚ 13η αγωνιστική (2018-19)!

Next Article
Πεζοπορία για παιδιά και οικογένειες από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

Πεζοπορία για παιδιά και οικογένειες από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας