Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου: 28η αγωνιστική

.

“Άρτο και θέαμα” πρόσφερε με την εμφάνισή της η ΑΕ Μουζακίου στον αγώνα που διεξήχθη μεταξύ αυτής και του ΑΟ Αγναντερού το Σάββατο 14/4/2018 στην έδρα της πρώτης.

Παιχνίδι αξιώσεων και έντονης επιθυμίας για επικράτηση της μιάς ομάδας εναντίον της άλλης η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Εδώ όμως έγκειτε και η διαφορά:

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?

Η ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ σαφώς και το ΗΘΕΛΕ και το ΠΕΤΥΧΕ με το ευρύ σκορ 4-1.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πίεσε περισσότερο, αμύνθηκε άψογα και δημιούργησε ευκαιρίες για σκοράρισμα που απέδωσαν με τον Τάσο Κανιούρα απ’τα πρώτα λεπτά του αγώνα με εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ημίχρονο ο Τάσος Κανιούρας με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 62′ έδωσε φτερά στην ομάδα να πιέσουν περισσότερο. Ομάδικο παιχνίδι, εναλλαγές μπάλας και σφιχτοδεμένη άμυνα χάρισαν το 3-0 με το Γιάννη Κατσαρό στο 82′.

Η καθυστερημένη απάντηση της ΑΟ Αγναντερού ήρθε στο 86′ με τον Καλυβιώτη. Η ΑΕ όμως δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στο 92′ ο Σπύρος  Βέης “σφάγισε” το σκορ 4-1 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕ Μουζακίου και μεγαλύτερο κίνητρο για να παλέψει για τη σωτηρία της στα πλέι οφ.




Total
0
Shares
Previous Article

Σαρωτικός ο ΓΣ Μουζακίου πήρε τον τίτλο αήττητος!

Next Article

Μετά τον Καποδίστρια και τον Καλλικράτη ο... Κλεισθένης!

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”