Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου…..σημειώσατε: Νίκη…!!!!!!

Νίκη σημείωσε η ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου επί του ΑΟ Πορταϊκού Πύλης

.

Νίκη σημείωσε η ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου επί του ΑΟ Πορταϊκού Πύλης σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της ΑΕ Μουζακίου.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν 4-3.

Άκρως ενδιαφέρον και ικανοποιητικό το ματς, πρόσφερε αρκετό θέαμα και δυνατές φάσεις βάζοντας μπροστά την ΑΕ Μουζακίου στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο.

Τα τέρματα του αγώνα σημείωσαν για την ΑΕΜ οι Μάκης Γκαραβέλας που σκοράρισε τρεις φορές και ο Γιάννης Ζήσης με ένα γκολ επίσης.

Το  1ο ημίχρονο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με ισόπαλο σκορ 2-2 έχοντας χαθεί και ένα πέναλτι για την ΑΕΜ με τον Γιάννη Κατσαρό που αν είχε κατορθώσει να βρει δίχτυα.. θα ανέβαζε μια κλίμακα παραπάνω την αυτοπεποίθηση των συμπαιχτών του.

Παρόλο που η ομάδα του Παναγιώτη Ταμπάκου μετρούσε σήμερα πολλές απουσίες, έδειξε νεύρο και συνοχή και υπακούοντας στις υποδείξεις του έμπειρου τεχνικού, χάρισε την πολυπόθητη νίκη στους φιλάθλους της ικανοποιώντας από τη μία το προπονητικό τιμ και από την άλλη δίνοντας την ευκαιρία στον κόουτς να δοκιμάσει όλους ανεξαιρέτως τους παίχτες του δημιουργώντας καινούργια σχήματα συνδυάζοντας τεχνικές και τρικς.

Επόμενη μεγάλη αναμέτρηση για την  ΑΕ Μουζακίου το Σάββατο 15/9.

Ένας δυνατός αγώνας κυπέλλου ενάντια στην Μητρόπολη.. ματς ολκής που θα διεξαχθεί στην έδρα του Μουζακίου.

Μέχρι τότε όμως θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε διάφορα φιλικά παιχνίδια μέσα στις επόμενες ημέρες και το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι:

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΜΑΓΚΕΣ.!!!!!!!

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Γιώργος Ρουμπιές στον Αστέρα Τρίπολης!!!

Next Article

«ΦιλόΔημος»: 105 εκατ. ευρώ για νέα έργα Ύδρευσης και Αποχέτευσης