Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας – ΑΟ Αγναντερού 17η Αγωνιστική (φωτο-video)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, που έληξε ισόπαλο 2-2, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου 2017 μεταξύ της ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας και του ΑΟ Αγναντερού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και στο 3′ μόλις λεπτό δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία με τον Μιαρίτη ενώ στο 13′ μετά από κόρνερ του Μαυρομμάτη η κεφαλιά του Μπακατσή πέρασε άουτ. Στο 16′ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με σουτ που εξουδετέρωσε ο Παπουτσής και στο 26′ νέα τριπλή ευκαιρία για την ομάδα του Μουζακίου, όταν μετά από χτύπημα φάουλ, οι Μαυρομμάτης, Μιαρίτης και Πασσιάς, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 37′ το σουτ του Κίσσα δεν βρήκε δίχτυα και αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι με τον Σακκά, σε μία φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκινής για την ομάδα του Αγναντερού κάνοντας το 0-1 σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μουζακίου άργησε να αντιδράσει δίνοντας την ευκαιρία στο Αγναντερό να σκοράρει και δεύτερη φορά στο 61′ σε μία φάση όταν από τα πλάγια έγινε σέντρα και με κεφαλιά ο Σακκάς έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα. Από εκεί και μετά το ματς ήταν μονόλογος για το Μουζάκι που κατάφερε να αντιδράσει και μετά τις ευκαιρίες με την κεφαλιά του Γκινή να περνάει άουτ μετά από σέντρα του Μαυρομμάτη και το σουτ του Κίσσα να μη βρίσκει δίχτυα, ήρθε η κάθετη σέντρα του Γκινή που εκμεταλεύθηκε ο Κίσσας και με κεφαλιά στο 77′ μείωσε σε 1-2. Στο 78′ ο Κίσσας χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και πάλι με κεφαλιά, για να έρθει ο Κωνσταντάκος με μία καταπληκτική ενέργεια από τα δεξιά να σκοράρει στο 92′ ισοφαρίζοντας το παιχνίδι, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση λίγο έλειψε να πάρει το τρίποντο η ΑΕ Μουζακίου όταν σε σέντρα από αριστερά ο Κίσσας με προβολή δεν κατάφερε να βρει την μπάλλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας (Ταμπάκος): Παπουτσής, Κωσταρέλος (80′ Σπανός), Γκινής, Ρουπακιάς (88′ Πάνος), Κωνσταντάκος, Πασσιάς (57′ Κίσσας), Μιαρίτης, Μπακατσής, Μαυρομμάτης, Κανιούρας, Κίσσας

ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας – ΑΟ Αγναντερού 17η Αγωνιστική

mouzaki agnantero 1

mouzaki agnantero 2

mouzaki agnantero 3

mouzaki agnantero 4

mouzaki agnantero 5

mouzaki agnantero 6

mouzaki agnantero 7

mouzaki agnantero 8

mouzaki agnantero 9

mouzaki agnantero 10

mouzaki agnantero 11

mouzaki agnantero 12

mouzaki agnantero 13

mouzaki agnantero 14




Total
0
Shares
Previous Article

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Next Article

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα των αστυνομικών της Καρδίτσας

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…