Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αγώνας Βόλεϋ φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Με αφορμή την εορτή του προστάτη του ελληνικού τμήματος ΙΡΑ, Απ. Παύλου, η τοπική διοίκηση Καρδίτσας πραγματοποιεί τριήμερο εκδηλώσεων και καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

1. Την Τρίτη 28/6 και ώρα 19:00′, σε συνεργασία με την τ.δ. Τρικάλων, θα τελέσουμε όπως κάθε χρόνο αρτοκλασία προς τιμή του Αγίου στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στους Αγ. Ανάργυρους Κρανιάς, όπου ιερουργεί ο π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, μέλος της ΙΡΑ. Μετά το πέρας της Λειτουργίας θα παρατεθεί μικρή δεξίωση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

2. Την Πέμπτη 30/6 και ώρα 20:00′, σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων “Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ'”, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου φιλικός αγώνας βόλεϊ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συγκεντρώσουμε ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια, βιβλία κ.ά. χρήσιμα είδη για τις άπορες οικογένειες της περιοχής. Η διανομή των ειδών θα γίνει από το “Βοήθεια στο σπίτι” και η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου.

3. Την Πέμπτη 30/6 και ώρες 11:00′ – 13:00′ στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί η 2η τακτική αιμοδοσία για το 2016.

agonas_vollei_web_1

ekdilosi_summer_2016_web




Total
0
Shares
Previous Article

Τα αποτελέσματα της 2ης περιόδου του τουρνουά ποδοσφαίρου "Καραϊσκάκεια 2016"

Next Article

Η αξία του εκκλησιασμού (ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ)