Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αγωνίστηκε με την ΑΕΛ το Παιδικό τμήμα της Δήμητρας/Απόλλων

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι για την Κ15 της Δήμητρας/Απόλλων που μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετέβη στη Λάρισα όπου και αγωνίστηκε με το αντίστοιχο τμήμα της ΑΕΛ.

Το ματς πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ήταν πολύ δυνατό και οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία με το τελικό σκορ να είναι ισόπαλο (1-1).

Το παιχνίδι παρακολούθησαν πολλοί θεατές, γονείς αλλά και άνθρωποι του χώρου του ποδοσφαίρου καθώς και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Η Ακαδημία της Δήμητρας ευχαριστεί τους ανθρώπους της ΑΕΛ για την πρόσκληση τους και εύχεται να την ανταποδώσει σύντομα.




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας, στη Θεσσαλία

Next Article

«Ανοιχτά Μουσεία για όλους» στον Δήμο Τρικκαίων με αφορμή τον Μύλο των Ξωτικών!

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.