Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αγιασμός ΑΕ Μουζακίου-Αργιθέας: Πρώτη προπόνηση

Στο δημοτικό στάδιο Μουζακίου πραγματοποίησε χθές το απόγευμα την πρώτη της προπόνηση η ομάδα της ΑΕ Μουζακίου-Αργιθέας με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης να δίνουν το παρών.

Πέντε νέες προσθήκες έχει στο ρόστερ της η ομάδα του Μουζακίου η οποία επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Καρδίτσας, αφού την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Οι παίκτες της ομάδας του Μουζακίου που θα αποτελέσουν το φετινό δυναμικό συγκεκριμένα θα είναι:

Τσιαντούλας, Πήτας, Καναβός, Αναστασίου, Γκινής, Τζέλιος, Κωνσταντάκος, Ποζιός, Ρουπακιάς, Χύτας, Διαμάντης, Ζαραμπούκας, Βάγγας, Μαυρομμάτης, Αναστασίου Π., Σιώμος, Γκαγκάς, Γκαραβέλας, Κίσσας Π., Κίσσας Η., Μποτσέτος, Τσουλούφας, Παπαϊωάννου, Ζαρνακούπης Κ., Ζαρνακούπης Χρ., Κιτσάκης και Κωνσταντάκος. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πιθανον να προστεθούν ακόμα ένας ή δυο παίκτες.

Ο προπονητής της ΑΕ Μουζακίου Παναγιώτης Ταμπάκος έκανε μια σύντομη ομιλία στους παίκτες και ακολούθησε χαλαρή προπόνηση.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνονται καθημερινές απογευματινές προπονήσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων με πιθανότερο αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης.

Αγιασμός ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας

Δηλώσεις Προέδρου και Προπονητή

metagrafes

agiasmos_3

agiasmos_2

agiasmos_1




Total
0
Shares
Previous Article

Με εξαιρετική επιτυχία η θεατρική παράσταση «Δύο γάμοι και μια ……αρκούδα» στην Οξυά

Next Article

Σχολικά βοηθήματα σε όσους τα έχουν ανάγκη

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…