Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ήττα για την Α.Ε. Μουζακίου Αργιθέας από τον Ατρόμητο Παλαμά (φωτο-video)

Με ήττα 1-5 από τον Ατρόμητο Παλαμά συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Μουζακίου, το Σάββατο 19/11 στο δημοτικό στάδιο Μουζακίου, για την 10η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΚ.

Για 30΄λεπτά κράτησε το 0 η ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας όπου η πίεση που άσκησε από την πρώτη στιγμή η ομάδα του Παλαμά έφερε αποτέλεσμα με τον Βούζα να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους σε μία ξαφνική αντεπίθεση κάνοντας το 0-1. Μέχρι εκείνο το σημείο οι παίχτες του Ατρομήτου είχαν άλλες δύο ευκαιρίες, με κεφαλιά του Κόκκινου στο 3ο μόλις λεπτό και άλλη μία κεφαλιά του σκόρερ στο 24, ενώ η ομάδα του Μουζακίου είχε μία ευκαιρία με σουτ έξω από την περιοχή του Κανιούρα στο 22′ και στο 45+3 η χαμένη ευκαιρία του Μαυρομμάτη από χτύπημα φάουλ θα μπορούσε να μειώσει το σκορ. Το 0-2 ήρθε με τον Ευαγγελάκο στο 37′ όταν επωφελήθηκε μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή. Στο 11′ λεπτό ο διαιτητής κατ’ αρχήν σφύριξε πέναλτι σε βάρος των γηπεδούχων αλλά στη συνέχεια μετά την υπόδειξη του βοηθού ακύρωσε την απόφαση του και με ελεύθερο συνέχισε το παιχνίδι.

Στο 2ο ημίχρονο φανερά ανώτερη η ομάδα του Παλαμά, που δεν σταμάτησε καθόλου να πιέζει, έκανε πολύ γρήγορα στο 49′ το 0-3. Ακόμη μία ευκαιρία να μειώσει είχε η ομάδα του Μουζακίου με σουτ του Κίσσα έξω από την περιοχή στο 63′ κάτι που κατάφερε τελικά ο Μαυρομμάτης στο 72′ με χτύπημα φάουλ, όταν η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-3. Λίγο πριν σε μία περίπτωση φάουλ υπέρ του Μουζακίου ο διαιτητής είχε δείξει στην αρχή το σημείο του πέναλτι, καθώς η παράβαση ήταν μέσα στην περιοχή και πάλι όμως, όπως και στο 1ο ημίχρονο, με την υπόδειξη του βοηθού άλλαξε την απόφασή του. Μετά το 1-3 οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ με τον Κολλιό στο 79′ και τον Φλώρο στο 87′, ενώ είχαν και άλλη μία ευκαιρία στο 86′ με φάουλ του Κολλιού στο δοκάρι.

Α.Ε.Μουζακίου Αργιθέας (Ταμπάκος): Παπουτσής, Κωνσταντάκος (77′ Κωνσταντάκης), Γκινής, Μπακατσής, Τσιαντάκης (62′ Σπανός), Μιαρίτης, Ρουπακιάς, Κίσσας, Μαυρομμάτης, Κανιούρας (46′ Πάνος)

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Α.Ε. Μουζακίου Αργιθέας – Ατρόμητος Παλαμά 1-5
Α.Ο. Κυψέλη – Α.Ο. Μυρίνη 0-4
Α.Ο.Κ. Πάμισσος – Δόξα Μητρόπολης 0-3
Αετός Αγίου Θεοδώρου – Α.Ο. Καρδίτσα 0-1
Α.Ο. Σελλάνων – Α.Ε. Καππαδοκικού 3-0
Α.Σ. Διγενής – Ηρακλής Σοφάδων 2-1
Α.Σ. Σώκρατες – Α.Ε. Λεονταρίου 2-1
Απόλλων Μακρυχωρίου – Α.Ο. Αγναντερού 0-0

Η επόμενη αγωνιστική

Ηρακλής Σοφάδων – Α.Ο. Καρδίτσα
Α.Ο. Αγναντερού – Α.Σ. Διγενής
Ατρόμητος Παλαμά – Αετός Αγίου Θεοδώρου
Α.Ε. Καππαδοκικού- Απόλλων Mακρυχωρίου
Δόξα Μητρόπολης – Α.Ε. Μουζακίου Αργιθέας
Α.Ε. Λεονταρίου- Α.Ο. Σελλάνων
Α.Ο. Μυρίνη – Α.Ο.Κ. Πάμισσος
Α.Ο. Κυψέλη – Α.Σ. Σώκρατες

Α.Ε. Μουζακίου Αργιθέας – Ατρόμητος Παλαμά

aemouzakiou-argitheas

atromitos-palama

diaitites

aemouzakiou-atromitos-palama-1

aemouzakiou-atromitos-palama-2

aemouzakiou-atromitos-palama-3

aemouzakiou-atromitos-palama-5

aemouzakiou-atromitos-palama-6

aemouzakiou-atromitos-palama-8

aemouzakiou-atromitos-palama-10

aemouzakiou-atromitos-palama-9

aemouzakiou-atromitos-palama-7

aemouzakiou-atromitos-palama-4




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου: Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 22/11